Technics SA-C600 – Network CD Receiver – Zilver

1000,00

Beschikbaarheid: Vandaag in huis*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Technics SA-C600 – Network CD Receiver

De Technics SA-C600 – Network CD Receiver biedt je een schat aan muziekinhoud met één enkel apparaat – alles van platen, CD’s en radio tot muziek streamen en meer – met een luxueuze audio-omgeving dankzij de superieure geluidstechniek van Technics.

Volledig digitale versterker, JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation)

De SA-C600 gebruikt een volledig digitale versterker die is voorzien van de befaamde digitale audiotechnologie van Technics. Het digitale transmissiesysteem verwerkt signalen in alle fasen op een volledig digitale manier, van input tot output. Vergeleken met analoge transmissie is dit systeem minder gevoelig voor signaaldegradatie veroorzaakt door externe ruis, waardoor een preciezere signaaltransmissie wordt bereikt. Nauwkeurige signaalverwerking zorgt niet alleen voor digitale audio in hoge resolutie, maar behoudt ook de zachte textuur zoals die in analoge opnames is te horen.

Dubbel stroomtoevoercircuitsysteem

Het ontwerp van de voeding is bijzonder belangrijk in audiosystemen die CD-spelers, versterkers, digitale circuits en andere gelijkaardige onderdelen bevatten. Om een negatieve impact op de versterker te vermijden is de SA-C600 voorzien van een afzonderlijke voeding voor de versterkercircuits die onafhankelijk is van alle andere circuits en stroom voorziet voor de twee onafhankelijke transformatoren. De aansluitingen tussen de twee transformatoren en de versterkercircuits zijn ook geoptimaliseerd voor ruisonderdrukking.

Soepele aangedreven klokgenerator

De voeding voor het klokcircuit van de JENO Engine gebruikt hetzelfde ruisonderdrukkingscircuit als de referentieklasse draaitafel van Technics, de SL-1000R, om ruis verder te onderdrukken. Hij bereikt een uitstekende geluidslokalisatie en transparante ruimtelijke expressie.

Geïntegreerde phono-equaliser compatibel met MM Cartridge

De ingebouwde phono-equalizer ondersteunt MM-elementen. De phono-equalizer gebruikt een afzonderlijke voeding en is voorzien van een stroomcircuit dat gescheiden is van het controlecircuit voor een betere ruisonderdrukking. Het circuit van de equalizer is ook afgeschermd met een schildconstructie om de effecten van extern ruis te onderdrukken en het signaal te versterken zonder verlies van kwaliteit.

Space Tune™

De SA-C600 is voorzien van een Space Tune-functie waarmee het geluid kan worden afgestemd op de omgeving en locatie van het apparaat, zodat iedereen kan genieten van een uiterst hoogwaardige muziekreproductie. Met behulp van de Technics Audio Centre* app voor tablet en smartphone of door een van de vier voorinstellingen op het apparaat te selecteren – Vrijstaand, Muur, Hoek en Plank – kan de gebruiker het geluid reproduceren op een manier die zo goed mogelijk past bij hun specifieke akoestische omgeving.
Met de L/R Custom-functie kunnen gebruikers afzonderlijke instellingen invoeren voor elke individuele luidspreker, om het apparaat aan te passen aan verschillende omstandigheden en in elke omgeving de best mogelijke geluidskwaliteit te produceren.
* Alleen beschikbaar voor apparaten met iOS

Ondersteunt een brede variatie aan muziekcontent

Compatibel met een variatie aan muziekbronnen

De SA-C600 ondersteunt verschillende muziekbronnen, waaronder CD, radio, phono-ingang, optische digitale ingang (waaronder tv’s), coaxiale digitale ingang, USB-ingang en meer.

Geniet draadloos van hoogwaardig geluid

De SA-C600 kan draadloos muziek met hoge resolutie afspelen. Hij ondersteunt niet alleen Bluetooth® en AirPlay 2, maar ook Spotify Connect®, TIDAL, Amazon Music en meer, en ondersteunt Chromecast built-in™.

Compatibel met MQA

De SA-C600 ondersteunt MQA en kan MQA-CD- en MQA-bestanden afspelen die zijn gedownload van streamingdiensten, voor muziek met uitstekende geluidskwaliteit.

Ontworpen voor een gesofisticeerde luisterervaring

Voor een consistent uiterlijk bevat het ontwerp van de SA-C600 elementen uit draaitafels van Technics, zoals de kleur, textuur en afmetingen, om het apparaat een fraaiere look te geven. Het aluminium toppaneel bevat een ingebouwde CD-speler met een manuele CD-lade voor meer gebruiksgemak en functionele schoonheid.

Formaat en Gewicht van de Technics SA-C600 – Network CD Receiver

  • Hoogte: 94 mm.
  • Breedte: 340 mm.
  • Diepte: 341 mm.
  • Gewicht: 4,8 kg.

*Circa
Het woordmerk en de logo’s van Bluetooth® zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Panasonic Corporation is onder licentie. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn die van hun respectievelijke eigenaren.
Google en Chromecast zijn handelsmerken van Google LLC.
AirPlay, iPad, iPhone en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
“Direct Stream Digital”, DSD en hun logo’s zijn handelsmerken van Sony Corporation.
Wi-Fi®, Wi-Fi CERTIFIED™ en Wi-Fi Protected Setup™ zijn merken van de Wi-Fi Alliance.

Alle Specificaties van de Technics SA-C600 – Network CD Receiver

Specificaties - SA-C600 Premium Class serie C600 - Technics België

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Merk

Kleur

Zilver

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Technics SA-C600 – Network CD Receiver – Zilver” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven