Wharfedale Analog RCA Kabel 50cm – Grijs – Accesoire

39,95

De analoge RCA-kabels van Melodika, gemaakt van puur koper en zorgvuldig gesoldeerd met zilversoldeer aan de pluggen, bieden een betrouwbare verbinding tussen componenten met optimale afscherming en stevigheid.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Wharfedale Analog RCA Kabel 50cm – Grijs – Accesoire

Over de Wharfedale Analog RCA Kabel 50cm – Grijs – Accesoire:

Het kernprincipe van Melodika is dat kabels het signaal op geen enkele manier mogen beïnvloeden, waardoor een eerlijke en nauwkeurige signaaloverdracht door de gehele hifi-installatie mogelijk wordt gemaakt. Zowel wij als Melodika beschouwen dit als het perfecte voorbeeld van een hoogwaardige kabel.

Een van de meest gebruikte verbindingskabels tussen audio-componenten is de analoge RCA-kabel. Melodika’s kabels zijn gemaakt van puur koper, volledig afgeschermd, hebben een sterke buitenmantel en zijn zorgvuldig met zilversoldeer aan de pluggen bevestigd. Dit zorgt voor een optimale signaalintegriteit en minimaliseert interferentie, waardoor de muzikale prestaties tot hun recht komen en een meeslepende luisterervaring wordt gecreëerd. Bij Melodika streven ze ernaar om de puurheid van het oorspronkelijke geluid te behouden en elke nuance en emotie in de muziek te laten schitteren, zonder kleuring of vervorming. Hun toewijding aan vakmanschap en hoogwaardige materialen zorgt voor kabels die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook een esthetisch genot zijn om naar te kijken en te gebruiken. Voor audioliefhebbers die op zoek zijn naar de beste connectiviteitsoplossingen zonder compromissen, is Melodika de ultieme keuze.

Technische specificaties van de Analog RCA Kabel 50cm – Grijs – Accesoire

Melodika
Conductor material 99,99% oxygen-free OFC copper
Cable thickness 7 mm
Insulation PE foam
Plugs 24k gold plated

Alle kabels van Wharefedale bekijken.

Merk

Kleur

Grijs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wharfedale Analog RCA Kabel 50cm – Grijs – Accesoire” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven