Wharfedale Bi-Wire Luidsprekerkabel 1,5mm² 300cm – Paars – Accessoire

229,95

Kies kwalitatief hoogwaardige luidsprekerkabels met minimale weerstand om verlies te voorkomen en de oorspronkelijke geluidskwaliteit te behouden. Bi-wiring en Melodika’s Bass Core Technology bieden optimale signaaloverdracht en dynamiek, voor een meeslepende en onvergetelijke luisterervaring.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Wharfedale Bi-Wire Luidsprekerkabel 1,5mm² 300cm – Paars – Accessoire

Over de Wharfedale Bi-Wire Luidsprekerkabel 1,5mm² 300cm – Paars – Accessoire:

Het belangrijkste kenmerk van luidsprekerkabels ligt in hun weerstand. Een cruciale factor om te overwegen bij het kiezen van luidsprekerkabels is het minimaliseren van de kabelweerstand om verliezen te voorkomen. Wanneer elektriciteit door de kabel stroomt, ontstaat er weerstand, wat resulteert in een zekere mate van verlies in signaalsterkte. Om ervoor te zorgen dat dit verlies tot een minimum wordt beperkt, streven audioliefhebbers naar kabels met een zo laag mogelijke weerstand.

Net als interlinks voegen luidsprekerkabels niets toe of nemen ze niets weg van het geluid. Ze fungeren als neutrale en transparante schakels in de gehele audioketen. Hierdoor is het van cruciaal belang om kwalitatief hoogwaardige luidsprekerkabels te gebruiken die de muzikale signalen onaangetast doorgeven, zodat de originele geluidskwaliteit van de bron tot aan de luidsprekers behouden blijft.

Een populaire techniek bij audiofiele setups is bi-wiring, waarbij afzonderlijke kabels worden gebruikt voor de lage, hoge en middenfrequenties. Deze scheiding minimaliseert storing en zorgt voor een nauwkeurigere signaaloverdracht, resulterend in een betere geluidskwaliteit. De verschillende frequentiebanden worden hierdoor geoptimaliseerd, wat een positieve invloed heeft op de totale audioprestaties.

Melodika, een vooraanstaand merk in audiokabels, heeft luidsprekerkabels ontwikkeld met behulp van hun innovatieve Bass Core Technology. Deze technologie omvat een ontwerp waarbij de kabel is samengesteld uit een massieve kern voor de lage frequenties en een flexibele kern voor de midden- en hoge frequenties. Dit resulteert in een betere dynamiek en respons in de geluidsweergave, waardoor muziek tot leven komt met een indrukwekkende helderheid en impact.

Bij het kiezen van luidsprekerkabels is het van belang om rekening te houden met de technische specificaties en de unieke behoeften van je audio-setup. Kabels van hoge kwaliteit kunnen een aanzienlijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de algehele geluidservaring, waarbij elk subtiel detail van de muziek nauwkeurig wordt gereproduceerd. Met de juiste luidsprekerkabels en technologieën, zoals die van Melodika, kun je genieten van een meeslepende en onvergetelijke luisterervaring.

Technische specificaties van de Wharfedale Bi-Wire Luidsprekerkabel 1,5mm² 300cm – Paars – Accessoire

Melodika
Conductor material 99,99% oxygen-free OFC copper
Cable thickness 10 mm
Insulation Double PVC
Plugs banana plugs

Alle kabels van Wharefedale bekijken.

Merk

Kleur

Paars

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wharfedale Bi-Wire Luidsprekerkabel 1,5mm² 300cm – Paars – Accessoire” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven