Wharfedale Digital RCA Kabel 200 cm – Paars – Accesoire

39,95

De perfectie in ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals vergulde pennen en zuiver OFC-koper, maken Melodika-kabels tot het ultieme voorbeeld van kwaliteit en precisie in geluidsweergave.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Wharfedale Digital RCA Kabel 200 cm – Paars – Accesoire

Over de Wharfedale Digital RCA Kabel 200 cm- Paars – Accesoire:

Bij Melodika staat één belangrijk principe centraal: een kabel mag het signaal niet beïnvloeden, maar moet juist zorgen voor een zo eerlijk en controleerbaar mogelijke geluidsoverdracht in de gehele hifi-installatie. Dit streven naar perfectie en puurheid in geluidsweergave maakt Melodika-kabels het ultieme voorbeeld van hoogwaardige kabels.

Met een zorgvuldig ontworpen concentrische structuur, een geleiderdoorsnede van 1,05 mm2 en een gereduceerde impedantie, garandeert de Melodika-kabel een realistische geluidsoverdracht zonder kunstmatige basversterking. Dit resulteert in een geluidsweergave die trouw blijft aan het originele audiosignaal, zonder vervorming of verlies van details. Elk aspect van het kabelontwerp is doordacht en verfijnd om ervoor te zorgen dat elke noot, elk instrument en elke vocale klank met de hoogste precisie en helderheid wordt gereproduceerd.

Een ander essentieel kenmerk van de Melodika-kabel is het gebruik van hoogwaardige materialen. De kabelpennen zijn verguld met 24-karaats goud en zijn nauwgezet aan de kabel gesoldeerd met een speciale tinlegering die is vermengd met zilver. Deze combinatie minimaliseert elektrische weerstand en zorgt voor een efficiënte signaaloverdracht, waardoor de geluidskwaliteit niet wordt aangetast door ongewenste verliezen.

De kabelgeleider is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit OFC (Oxygen-Free Copper), dat een zuiverheid van maar liefst 99,99% heeft. Dit zorgt voor een optimale geleiding en minimaliseert interferentie, waardoor het signaal in zijn meest zuivere vorm wordt behouden. Het gebruik van dergelijke hoogwaardige materialen stelt de Melodika-kabel in staat om zelfs over lange afstanden verliesvrije signalen te verzenden, wat bijdraagt aan een consistente en onberispelijke geluidsweergave.

Met een onwankelbaar streven naar perfectie en een passie voor audioprestaties, belichaamt de Melodika-kabel de essentie van kwaliteit en vakmanschap. Elk detail, van de constructie tot de gebruikte materialen, is met zorg gekozen om te resulteren in een kabel die niet alleen duurzaam is, maar ook jarenlang een schoon en geweldig geluid garandeert. Muziekliefhebbers kunnen vertrouwen op Melodika-kabels om een indrukwekkende luisterervaring te bieden, waarbij ze de emotie en expressie in elke noot kunnen beleven alsof ze de muziek rechtstreeks vanuit de opnamestudio horen.

Technische specificaties van de Digital RCA Kabel 200 cm- Paars – Accesoire

Melodika
Conductor material 99,99% oxygen-free OFC copper
Cable thickness 7.5 mm
Insulation PE foam
Plugs 24k gold plated

Alle kabels van Wharefedale bekijken.

Merk

Kleur

Paars

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wharfedale Digital RCA Kabel 200 cm – Paars – Accesoire” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven