Actie!

Yamaha MusicCast MCR-N670D – Zilver – Hifi Keten

789,00

Gebruik al je MusicCast-producten samen of apart, het is helemaal aan jou. Bedien het allemaal vanuit één app, ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig te gebruiken. Gebruik een soundbar, een draadloze luidspreker, een AV-ontvanger, hifi-audio, wat het beste bij je past, mix en match en breid je MusicCast-systeem uit.

Beschikbaarheid: Vandaag in huis*

✔️ 8 weken bedenktijd!
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Yamaha MusicCast MCR-N670D – Zilver – Hifi Keten

Over de Yamaha MusicCast MCR-N670D – Zilver – Hifi Keten:

MusicCast

MusicCast is een nieuwe revolutie in netwerkaudio, gebruik al je MusicCast-producten samen of apart, het is helemaal aan jou. Bedien het allemaal vanuit één app, ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig te gebruiken. Gebruik een soundbar, een draadloze luidspreker, een AV-ontvanger, hifi-audio, wat het beste bij je past, mix en match en breid je MusicCast-systeem na verloop van tijd uit. Geheel nieuw van Yamaha, het MusicCast-systeem brengt alles overal en voor iedereen.

MusicCast breidt entertainmentmogelijkheden uit

MusicCast maakt gebruik van een hoogwaardig draadloos netwerk om van muziek en audio te genieten. Het kan digitale muziekcontent van uw smartphone, pc of NAS naar andere MusicCast-apparaten in uw huis streamen. Audiocontent van Bluetooth®-verbonden smartphones of tablets kan ook worden gestreamd naar MusicCast-apparaten in meerdere kamers.

Netwerkcompatibiliteit biedt gemakkelijke toegang tot allerlei soorten muziekbronnen

De cd-speler is uitgerust met een netwerkspelerfunctie die uw muziekplezier aanzienlijk vergroot: van streamingdiensten en andere internetmuziekinhoud tot NAS (Network HDD) of uw persoonlijke computergebaseerde muziekbibliotheek. Denk bijvoorbeeld aan internetradio-uitzendingen. Door uw favoriete radiostations vooraf te selecteren op Airable, dat eenvoudige toegang biedt tot radiostations over de hele wereld, kunt u gemakkelijk genieten van de gevarieerde inhoud van een verscheidenheid aan muziekgenres, net alsof u naar DAB- en FM-uitzendingen luistert. Het is compatibel met hoge resolutie WAV/FLAC/AIFF 192kHz/24-bit muziekbronnen. Bovendien heeft het een ingebouwde USB-aansluiting op het voorpaneel en kan het ook worden gekoppeld aan AirPlay, zodat je je muziekwereld grenzeloos kunt uitbreiden op één enkel apparaat.

* De beschikbaarheid van muziekservices verschilt per regio en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet.

Handige favoriete knop zet je meest geliefde muziek met één druk op de knop

Voor die momenten net nadat je ‘s ochtends bent opgestaan of wanneer je net thuiskomt en je je woonruimte meteen wilt vullen met muziek, druk je gewoon op de Favorite-knop op de afstandsbediening. Je favoriete internetradiostation, DAB- en FM-uitzendkanaal of elke andere muziekbron die je vooraf hebt geregistreerd, begint onmiddellijk te spelen.

Geavanceerd, maar eenvoudig technisch ontwerp en exterieurdesign geërfd van Yamaha’s HiFi-traditie

Technologieën om cd’s met hoge geluidskwaliteit af te spelen, zoals buffering met variabele snelheid die de rotatiesnelheid van de schijf stabiliseert, trillingen en mechanische ruis tijdens het afspelen onderdrukt. Het uiterlijk heeft een eenvoudig maar luxueus ontwerpkenmerk dat wordt gedeeld door alle Yamaha HiFi-componenten: een slanke schijflade en aluminium draaiknoppen op een met haarlijn afgewerkt aluminium voorpaneel.

Bluetooth-uitgang voor gemakkelijke muziekstreaming – Yamaha MusicCast MCR-N670D – Zilver – Hifi Keten

De MCR-N670D is uitgerust met de nieuwste Bluetooth-technologie, waardoor draadloze bediening gemakkelijker dan ooit is. U kunt muziek streamen van de MCR-N670D naar een Bluetooth-hoofdtelefoon voor privé luisteren of naar Bluetooth-luidsprekers.

Natuurlijke digitale eindversterker van het PWM-type, voor een natuurlijk en hoogwaardig geluid

De A-670 is een voorversterker die de essentiële functie van een versterker, namelijk signaalversterking, grondig vervult en zorgt voor een verfijnde geluidskwaliteit. Om alles levendig weer te geven, van de delicate nuance van muziek tot energierijke dynamiek, is een digitale eindversterker ingebouwd in de component die een hoog vermogen en sterke rijeigenschappen creëert met een sterk maximaal vermogen van 65 watt/kanaal. Natuurlijke digitale modulatie van het PWM-type met een uiterst eenvoudige circuitconfiguratie zorgt voor zowel een natuurlijke, ongekleurde geluidskwaliteit als een hoog rendement. En het laagdoorlaatfilter van het laatste deel van de eindversterker, dat de geluidskwaliteit aanzienlijk beïnvloedt, is een grote spoel gemaakt van verliesarm, vervormingsarm OFC (zuurstofvrij koper) draadmateriaal. Dit houdt tegelijkertijd de frisheid van geluidsbronnen met hoge resolutie in stand, terwijl het de kracht van de bas verbetert en zorgt voor warmte in de midden- en hoge frequenties – dit alles om de beste kwaliteit geluidsweergave te leveren, rijk aan muzikaliteit.

Onderdelen van hoge geluidskwaliteit behouden de zuiverheid van het geluid

Om corrosie te voorkomen, zijn alle ingangs- en uitgangsaansluitingen verguld. Overal zijn onderdelen van hoge geluidskwaliteit geïnstalleerd, inclusief de grote vergulde aansluitingen die compatibel zijn met banaanstekkers voor de luidsprekeruitgangen, om de zuiverheid van het geluid te behouden.

Subwooferuitgang voor extra basvermogen van de Yamaha MusicCast MCR-N670D – Zilver – Hifi Keten

Deze premain-versterker heeft ook een speciale uitgangsaansluiting waarmee u rechtstreeks een subwoofer op de versterker kunt aansluiten, wat de extra impact van een krachtige bas geeft en uw kamer vult met een nog dynamischer geluid.

Eenvoudig, rijk gestructureerd ontwerp — een genot om te zien, aan te raken en te gebruiken – Yamaha MusicCast MCR-N670D – Zilver – Hifi Keten

Het aluminium voorpaneel heeft een luxueuze haarlijnafwerking en een ingetogen eenvoudige, elegante lay-out – inclusief origineel ontworpen aluminium bedieningsknoppen die de eersteklas identiteit van Yamaha HiFi weerspiegelen. Dit onderdeel is echt net zo heerlijk in gebruik als bij luisteren.

Geluid met hoge resolutie en een ruimtelijk geluidsveld, dat de volledige schoonheid van geluidsbronnen tot uitdrukking brengt

Als luidspreker voor dit verfijnde componentensysteem is de NS-BP301 speciaal gemaakt om de schoonheid van muzikale bronnen optimaal naar voren te halen. Door gebruik te maken van hetzelfde diafragmamateriaal als Yamaha’s hoogwaardige luidsprekers uit de Soavo-serie, en fijnafstemming die prioriteit geeft aan een luxueus driedimensionaal gevoel van ruimte, hebben deze luidsprekers een fantastisch stereoscopisch gevoel en geluidslokalisatie voor optimaal muzikaal genot – gericht op hoge resolutie en dicht getextureerde midrange-audio, die het geluidsveld nauwkeurig reproduceert met verbazingwekkende diepte. Het speelt niet alleen de hoge tonen levendig weer, maar ook de middentonen, inclusief zang en snaarinstrumenten, zodat u optimaal kunt genieten van uw geluidsbronnen met hoge resolutie. Samen met het prachtige ontwerp met een zwarte, spiegelende oppervlakteafwerking, verbetert het de momenten die je met muziek doorbrengt nog meer.

Topprestaties dome-tweeter en A-PMD-woofer leveren geluidsbronnen met een hoge resolutie en een uitstekende geluidskwaliteit

Elk van deze luidsprekers is uitgerust met een zachte dome-tweeter van 3 cm (1-1/4”), gemaakt door het diafragma te coaten en unieke vormtechnologie toe te passen. Dit zorgt voor zowel een uitzonderlijk hoge weergavecapaciteit als een rijk geluid. De woofer is uitgerust met Yamaha’s originele A-PMD-conussen (Advanced Polymer Injected Mica Diaphragm) met een diameter van 13 cm (5-1/4″), die hoge waardering kregen voor hun prestaties in de Soavo-serie. Dit resulteert in een krachtig, natuurlijk geluid met een uitstekende middentonenhelderheid en basweergave, en zorgt ook voor reproductie van hoogwaardige geluidsbronnen met een hoge resolutie met een rijke expressiviteit.

Uitzonderlijk stijve kast levert heldere weerkaatsing zonder modderigheid

Onnodige trillingen van de kast zijn een oorzaak van onduidelijk, modderig geluid. Deze luidsprekers zijn voorzien van VCCS-technologie (Vibration Control Cabinet Structure) die onnodige trillingen onderdrukt met speciale composietstructuren die in de kast zijn geïnstalleerd. Het resultaat is een helder en natuurlijk geluid dat profiteert van de rijke galm die van nature in de luidsprekers wordt gecreëerd.

Specificaties van de Yamaha MusicCast MCR-N670D – Zilver – Hifi Keten

MusicCast MCR-N670D
HiFi Systeem
Center Unit Bluetooth Version/Profile Ver. 2.1 + EDR / A2DP, AVRCP ; [Audio Codec] SBC, AAC
Bluetooth Maximum Communicatieafstand 10 m / 32.8 ft. 10 in. (without zonder storing)
Disc Type CD, CD-R, CD-RW (Audio CD, MP3, WMA)
USB Ja
Internet Radio vTuner
Wi-Fi Ja
AirPlay Ja
DLNA Ja
File Format MP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV(*1), FLAC(*1), AIFF(*1), ALAC(*2) — (*1) 192 kHz / 24bit; (*2) 96 kHz / 24 bit
Ethernet Ja
Tuner DAB, DAB+, FM
Preset Memory DAB x 30, FM x 30
Headphone Jack Ja
Digital Audio Input: Optical Ja
Total Harmonic Distortion(CD to Sp Out, 20 Hz-20 kHz) 0.05 % (SP Out, 1 kHz, 6 ohms)
Dynamic Range 100dB
Output Power/Channel (6 ohms, 1 kHz, 10% THD) 65 W + 65 W
[Player] Harmonic Distortion + Noise (1 kHz) 0.003%
[Player] Afmetingen (B x H x D) 314 x 70 x 338 mm; 12-3/8” x 2-3/4” x 13-1/4”
[Player] Gewicht 2.9 kg; 6.5 lbs.
[Receiver] Afmetingen (B x H x D) 314 x 70 x 342 mm; 12-3/8” x 2-3/4” x 13-1/2”
[Receiver] Gewicht 3.3 kg; 7.3 lbs.
Speaker System Type 2-way bass-reflex bookshelf
Woofer 13 cm (5-1/4”) cone
Tweeter 3 cm (1-1/4”) soft dome
Input Power (Max/Nominal) 110 W / 60W
Frequentierespons 55 Hz – 40 kHz
Gevoeligheid 85 dB / 2.83 V, 1 m
Crossoverfrequentie 4 kHz
Impedantie 6 ohms
Afmetingen (B x H x D) 176 x 310 x 297 mm; 6-7/8” x 12-1/4” x 11-3/4”
Gewicht 4.6 kg; 9.9 lbs.

Foto van de Yamaha MusicCast MCR-N670D – Zilver – Hifi Keten

Yamaha MusicCast MCR-N670D - Zilver - Hifi Keten

 

Merk

Kleur

Zilver

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yamaha MusicCast MCR-N670D – Zilver – Hifi Keten” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven