Yamaha MusicCast MCR-N870D – Zilver – Hifi Keten

1179,00

Gebruik al je MusicCast-producten samen of apart, het is helemaal aan jou. Bedien het allemaal vanuit één app, ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig te gebruiken. Gebruik een soundbar, een draadloze luidspreker, een AV-ontvanger, hifi-audio, wat het beste bij je past, mix en match.

Uitverkocht

Artikelnummer: 4013175228014 Categorieën: , , Tags: , , , ,

Yamaha MusicCast MCR-N870D – Zilver – Hifi Keten

Over de Yamaha MusicCast MCR-N870D – Zilver – Hifi Keten:

MusicCast

MusicCast is een nieuwe revolutie in netwerkaudio, gebruik al je MusicCast-producten samen of apart, het is helemaal aan jou. Bedien het allemaal vanuit één app, ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig te gebruiken. Gebruik een soundbar, een draadloze luidspreker, een AV-ontvanger, hifi-audio, wat het beste bij je past, mix en match en breid je MusicCast-systeem na verloop van tijd uit. Geheel nieuw van Yamaha, het MusicCast-systeem brengt alles overal en voor iedereen.

MusicCast breidt entertainmentmogelijkheden uit met de Yamaha MusicCast MCR-N870D – Zilver – Hifi Keten

MusicCast maakt gebruik van een hoogwaardig draadloos netwerk om van muziek en audio te genieten. Het kan digitale muziekcontent van uw smartphone, pc of NAS naar andere MusicCast-apparaten in uw huis streamen. Audiocontent van Bluetooth®-verbonden smartphones of tablets kan ook worden gestreamd naar MusicCast-apparaten in meerdere kamers.

Netwerkcompatibiliteit biedt gemakkelijke toegang tot allerlei soorten muziekbronnen

De cd-speler is uitgerust met een netwerkspelerfunctie die uw muziekplezier aanzienlijk vergroot: van streamingdiensten en andere internetmuziekinhoud tot NAS (Network HDD) of uw persoonlijke computergebaseerde muziekbibliotheek. Denk bijvoorbeeld aan internetradio-uitzendingen. Door uw favoriete radiostations vooraf te selecteren op Airable, dat eenvoudige toegang biedt tot radiostations over de hele wereld, kunt u gemakkelijk genieten van de gevarieerde inhoud van een verscheidenheid aan muziekgenres, net alsof u naar DAB- en FM-uitzendingen luistert. Het is compatibel met hoge resolutie WAV/FLAC/AIFF 192kHz/24-bit muziekbronnen. Bovendien heeft het een ingebouwde USB-aansluiting op het voorpaneel en kan het ook worden gekoppeld aan AirPlay, zodat je je muziekwereld grenzeloos kunt uitbreiden op één enkel apparaat.

* De beschikbaarheid van muziekservices verschilt per regio en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet.

Handige favoriete knop zet je meest geliefde muziek met één druk op de knop van de Yamaha MusicCast MCR-N870D – Zilver – Hifi Keten

Voor die momenten net nadat je ‘s ochtends bent opgestaan of wanneer je net thuiskomt en je je woonruimte meteen wilt vullen met muziek, druk je gewoon op de Favorite-knop op de afstandsbediening. Je favoriete internetradiostation, DAB- en FM-uitzendkanaal of elke andere muziekbron die je vooraf hebt geregistreerd, begint onmiddellijk te spelen.

Geavanceerd, maar eenvoudig technisch ontwerp en exterieurdesign geërfd van Yamaha’s HiFi-traditie

Technologieën om cd’s met hoge geluidskwaliteit af te spelen, zoals buffering met variabele snelheid die de rotatiesnelheid van de schijf stabiliseert, trillingen en mechanische ruis tijdens het afspelen onderdrukt. Het uiterlijk heeft een eenvoudig maar luxueus ontwerpkenmerk dat wordt gedeeld door alle Yamaha HiFi-componenten: een slanke schijflade en aluminium draaiknoppen op een met haarlijn afgewerkt aluminium voorpaneel.

Bluetooth-uitgang voor gemakkelijke muziekstreaming van de Yamaha MusicCast MCR-N870D – Zilver – Hifi Keten

De MCR-N870D is uitgerust met de nieuwste Bluetooth-technologie, waardoor draadloze bediening gemakkelijker dan ooit is. U kunt muziek streamen van de MCR-N870D naar een Bluetooth-hoofdtelefoon voor privé luisteren of naar Bluetooth-luidsprekers.

Natuurlijke PWM-type digitale eindversterker die geluidsbronnen met hoge resolutie met opmerkelijke zuiverheid reproduceert

Om absoluut alles in verschillende bronnen met een hoge resolutie levendig weer te geven – van de meest delicate spelnuances tot de meest energierijke dynamische muziekpassages – heeft Yamaha in deze versterker een digitale eindversterker ingebouwd die maximaal 70 watt/kanaal levert en beschikt over krachtige rijeigenschappen. Natuurlijke digitale modulatie van het PWM-type met een uiterst eenvoudige circuitconfiguratie zorgt voor zowel een natuurlijke, ongekleurde geluidskwaliteit als een hoog rendement. En het laagdoorlaatfilter van het laatste deel van de eindversterker, dat de geluidskwaliteit aanzienlijk beïnvloedt, is een grote spoel gemaakt van verliesarm, vervormingsarm OFC (zuurstofvrij koper) draadmateriaal. Dit handhaaft tegelijkertijd de zuiverheid van geluidsbronnen met een hoge resolutie, terwijl het de kracht van de bas verbetert en zorgt voor warmte in de midden- en hoogfrequente geluiden – allemaal om de beste kwaliteit geluidsweergave te leveren, rijk aan muzikaliteit. Het onderdeel is ook voorzien van een Pure Direct Switch, die de toon-/balansregelaars en de achterbufferversterker omzeilt om de zuiverheid van het geluid te verbeteren.

DSD 5,6 MHz native en PCM 384 kHz compatibele hoogwaardige USB DAC-functie

In het apparaat is een uitzonderlijk hoogwaardige USB DAC ingebouwd die geluidsbronnen met een hoge resolutie kan reproduceren met al hun oorspronkelijke kwaliteit. Het is compatibel met native weergave van het DSD 5,6 MHz (DSD128)-formaat of 384 kHz/32-bit-weergave, die muziekinformatie met buitengewoon detail opneemt door tot maar liefst 5.644.800 keer per seconde te samplen. De D/A-converter is de 32-bit/2-kanaals specificatie, de krachtige SABRE 32 (ES9010K2M) van het Amerikaanse bedrijf ESS Technology, en de USB-controller-IC is het nieuwste product van XMOS, het halfgeleiderbedrijf. Door sluitergeluid te beperken door asynchrone overdracht, levert dit pure reproductie en optimale geluidskwaliteit.

Geniet ten volle van de kwaliteit van geluidsbronnen met hoge resolutie met uw favoriete hoofdtelefoon

Een ander groot voordeel van de USB DAC-functie zorgt ervoor dat deze ook kan worden gebruikt als een hoogwaardige hoofdtelefoonversterker voor computeraudio. De interne hoogwaardige D/A-converter haalt alle kwaliteit van geluidsbronnen met hoge resolutie naar voren om u het puurste, meest intieme genot van geluid van hoge kwaliteit te geven.

Het geluid, de sfeer – beide briljant fascinerend – Yamaha MusicCast MCR-N870D – Zilver – Hifi Keten

De kast onderscheidt zich door een zwarte spiegelglanzende pianolak, die een prachtig diepe, glanzende glans uitstraalt. Dit is gebaseerd op productiemethoden voor muziekinstrumenten: profiteren van het geluid en de originele akoestische resonantie van de materialen, en een afwerking maken door een coatingproces toe te passen dat identiek is aan dat van een Yamaha-vleugel. Het resulterende natuurlijke geluid stelt u in staat om de aanraking, sensatie en kleurtoon van elk muziekinstrument daadwerkelijk te voelen. Dit is waar een extravagant elegante muzikale tijd begint.

Kristallisatie van vakmanschap, zwarte spiegelgladde piano-afwerking

Het compromisloze werk dat gedaan wordt bij het produceren van een Yamaha pianofinish spaart geen moeite of tijd. Elk proces in de algehele coatingprocedure, de ondercoating en topcoating, wordt bijvoorbeeld verder onderverdeeld in drie of vier herhaalde coatings, terwijl de membraandikte op de micro-order wordt gecontroleerd – waarbij het totale proces in feite veertien coatings heeft. Uiteraard worden ook de droogperioden tussen de coatings strikt gecontroleerd en worden voor en na elke coatingstap herhaaldelijk slijpen en polijsten met zorg uitgevoerd. En meer dan de helft van het proces wordt met de hand voltooid, met behulp van de vaardigheden van ervaren werknemers. Het rijke, glanzende uiterlijk met zo’n diepe diepte is de kristallisatie van vakmanschap gevoed door de kunst van het pianomaken.

Uitgerust met een puur aluminium diafragmawoofer die de textuur en sfeer minutieus afbakent

Het diafragma van de 13 cm (5-1/4″) woofer is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat meer dan 99% zuiver is. Het lichte gewicht en de hoge stijfheid zorgen voor een superieure respons voor een rijke en nauwkeurige afbakening van de textuur, sfeer en klankkleur van elk muziekinstrument. Een ander belangrijk kenmerk is het vermogen om details in het natuurlijke geluidsbeeld af te bakenen, zelfs met diepte, zoals de positionele relatie van elk muziekinstrument in een jazzpianotrio. De zachte dome-tweeter van 3 cm (1-1/4″), gemaakt door het diafragma te coaten en unieke giettechnologie toe te passen, levert zowel een uitzonderlijk hoge reproductiecapaciteit als een rijk geluid van geluidsbronnen met een hoge resolutie.

Kast met hoge stijfheid die de knowhow bij het maken van muziekinstrumenten doet herleven

Het beschikt over een zeer stijve kast met een volledige drievoudig verstekverbindingsconstructie die alle hoekige delen verbindt die cruciaal zijn voor de sterkte van de kast op basis van het wigprincipe. Yamaha’s traditionele knowhow, gevoed door zijn lange geschiedenis in de productie van muziekinstrumenten, regelt vakkundig de galm van het geluid dat onmisbaar is voor muziek, terwijl een hoge stijfheid wordt bereikt die ongewenste resonanties voorkomt. En na het zorgvuldige polijsten dat is uitgevoerd om de voegen tussen oppervlakken onzichtbaar te maken, krijgt het apparaat een prachtige pianoafwerking.

Zorgvuldig gebruik van alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit, inclusief vergulde luidsprekeraansluitingen

Secties van het netwerkcircuit en de interne bedrading zijn alleen samengesteld uit onderdelen en materialen van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd door nauwgezette luistertests. Bovendien zijn grote luidsprekerterminals die compatibel zijn met banaanstekkers verguld om transmissieverlies en verandering in de loop van de tijd te onderdrukken.

Specificaties van de Yamaha MusicCast MCR-N870D – Zilver – Hifi Keten

MusicCast MCR-N870D
HiFi Systeem
Center Unit Bluetooth Version/Profile Ver. 2.1 + EDR / A2DP, AVRCP ; [Audio Codec] SBC, AAC
Bluetooth Maximum Communicatie Afstand 10 m / 32.8 ft. 10 in. (zonder storing)
Disc Type CD, CD-R, CD-RW (Audio CD, MP3, WMA)
USB Ja
Internet Radio vTuner
Wi-Fi Ja
AirPlay Ja
DLNA Ja
File Format MP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV(*1), FLAC(*1), AIFF(*1), ALAC(*2) — (*1) 192 kHz / 24bit; (*2) 96 kHz / 24 bit
Ethernet Ja
Tuner DAB, DAB+, FM
Preset Memory DAB x 30, FM x 30
Headphone Jack Ja
Digital Audio Input: Optical Ja
Total Harmonic Distortion(CD to Sp Out, 20 Hz-20 kHz) 0.05 % (7.5W/6Ω 1KHz)
Dynamic Range 100dB
Output Power/Channel (6 ohms, 1 kHz, 10% THD) 70 W + 70 W
[Player] Harmonic Distortion + Noise (1 kHz) 0.003%
[Player] Afmetingen (B x H x D) 314 x 70 x 338 mm; 12-3/8” x 2-3/4” x 13-1/4”
[Player] Gewicht 2.9 kg; 6.5 lbs.
[Receiver] Afmetingen (B x H x D) 314 x 70 x 342 mm; 12-3/8” x 2-3/4” x 13-1/2”
[Receiver] Gewicht 3.3 kg; 7.3 lbs.
Speaker System Type 2-way bass-reflex bookshelf
Woofer 13 cm (5-1/4”) cone
Tweeter 3 cm (1-1/4”) soft dome
Input Power (Max/Nominaal) 120 W / 60 W
Frequentierespons 50 Hz–40 kHz
Gevoeligheid 85 dB / 2.83 V / 1 m
Crossoverfrequentie 3 kHz
Impedantie 6 ohms
Afmetingen (B x H x D) 176 x 310 x 327 mm; 6-7/8” x 12-1/4” x 12-7/8”
Gewicht 5.9 kg; 13 lbs.

Yamaha MusicCast MCR-N870D - Hifi Keten

Dit product op de website van de fabrikant.

Alle Mini- en Midisets

Merk

Kleur

Zilver

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yamaha MusicCast MCR-N870D – Zilver – Hifi Keten” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven