Promo

Yamaha R-N2000A – Zwart – Stereo Netwerk Receiver

3499,00

Een modern hificomponent waarin de nieuwste manier van muziek luisteren, zoals het streamen van muziek in hoge resolutie, wordt verenigd met de aloude hifikwaliteit.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Yamaha R-N2000A – Zwart – Stereo Netwerk Receiver – MusicCast

Over de Yamaha R-N2000A – Zwart – Stereo Netwerk Receiver:

Met zijn authentieke hifi-kwaliteit is de Yamaha R-N2000A een netwerk-hifi-ontvanger van de volgende generatie, compatibel met lossless muziekbronnen met hoge resolutie, inclusief streamingdiensten. Het biedt moeiteloze ideale akoestische aanpassing van de ruimte (YPAO™)

YPAO™-R.S.C. en precisie-EQ voor een ideale luisteromgeving
Ringkerntransformator voor ruimtelijk geluid vol realisme
ESS SABER ES9026PRO Ultra DAC voor ultieme krachtige conversie
Mechanisch grondconcept maximaliseert de stijfheid voor expressieve en ritmische bas
Zwevende en gebalanceerde eindversterker en symmetrische constructie
MusicCast-netwerksysteem voor audiogenot in elke kamer en brede compatibiliteit met muziekstreamingdiensten
Krachtige USB DAC-functie ondersteunt native DSD 11,2 MHz-weergave en 384 kHz-weergave
HDMI ARC-aansluiting voor uitstekend tv-geluid
Prachtige niveaumeters brengen dynamiek en muziekpuls over met een nostalgische Hi-Fi-tijdperk-look
Originele luidsprekeraansluitingen gesneden uit puur messing voor een zeer veilige verbinding
Omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol in de geluidssignatuur van een kamer en bij elk type audio. Yamaha’s eigen YPAO™ automatische kalibratietechniek, verfijnd gedurende tientallen jaren van gebruik in Home Theatre-producten, is geoptimaliseerd voor de R-N2000A om de ideale luisteromgeving te bieden, alsof u zich in een professionele audio-luisterruimte bevindt – zonder dat er een omslachtige handmatige instelling nodig is aanpassingen. YPAO™ is voorzien van precisie-EQ, die een uitzonderlijk nauwkeurige egalisatie uitvoert met een nauwkeurigheid tot 192 kHz / 64-bits audioresolutie. YPAO™ R.S.C. (Reflected Sound Control) werkt samen om de belangrijke vroege reflectiegeluiden actief te regelen, waarbij automatisch wordt aangepast en geoptimaliseerd hoe het geluid in uw kamer wordt gehoord, afhankelijk van het materiaal van de muren en de plaatsing van de luidsprekers. Dit betekent dat u kunt genieten van het diepe geluid en het meeslepende gevoel dat uniek is voor hifi-audio – gewoon in uw eigen woonkamer.

TOROIDALE TRANSFORMATOR

De R-N2000A, die meestal gereserveerd is voor toonaangevende Hi-Fi-componenten, profiteert van de technische vaardigheid en absolute muzikaliteit van een ringkerntransformator. Gecombineerd met een scala aan hoogwaardige Hi-Fi-functies en -componenten, helpt de ringkerntransformator ervoor te zorgen dat de muzikale emotie wordt overgebracht op de luisteraar. Bovendien is er een 3 mm koperen voet tussen de onderkant van de transformator en het binnenste chassis geplaatst om trillingen in de transformator te beheersen, wat een overweldigend ruimtelijk geluid levert vol realisme.

HOOGWAARDIGE DAC

Om een heldere, transparante geluidsveldweergave na te streven en tegelijkertijd een rijk en volledig gedetailleerd niveau van muzikaliteit te leveren, hebben we de ultramoderne ES9026PRO digitaal-naar-analoog-converter van ESS Technologies overgenomen. Deze hoogwaardige DAC zorgt voor zeer nauwkeurige signaalconversie via de gebalanceerde analoge audio-uitgang en verder verfijnde stroomlevering voor vierkanaals werking, waardoor zelfs de subtiele sfeer van concertzalen en delicate expressieve nuances in het geluid effectief worden gereproduceerd.

LAGE IMPEDANTIE CONCEPT

Om energieverlies en verslechtering van het audiosignaal grondig te elimineren, heeft de R-N2000A dikke draden voor de aardverbinding, een kritieke eigenschap die ervoor zorgt dat de componenten echt premium Hi-Fi zijn. Bovendien wordt een schroefverbinding gebruikt voor de uitvoer van het eindversterkergedeelte om de grond te versterken, wat belangrijk is voor de audiokwaliteit. Door deze te bereiken, wordt een open, natuurlijk geluidsbeeld gerealiseerd, waardoor artiest en luisteraar dichter bij elkaar komen.

MECHANISCHE GRONDCONCEPT

Net als bij het Hi-Fi-vlaggenschipmodel van Yamaha, maakt de R-N2000A gebruik van het mechanische grondconcept. Het concept begint met de bouten van de voeten die rechtstreeks op het hoofdchassis zijn gelast, en gaat verder met het grote koellichaam, de voedingstransformator en de blokcondensatoren die ook rechtstreeks op het chassis zijn vastgeschroefd. Dit ontwerp voorkomt ongewenste trillingen, wat resulteert in een krachtige, zeer expressieve laagfrequente respons en u de diepe groove van de muziek laat voelen.

VERZILVERDE MESSING VOETEN van de Yamaha R-N2000A – Zwart – Stereo Netwerk Receiver

De solide stijfheid van de versterker wordt gecompleteerd door de zware verzilverde messing voetjes die de rijke, fundamentele laagfrequente respons stevig versterken en vullen met muzikaliteit.

ZWEVENDE EN EVENWICHTIGE EINDVERSTERKER

Uitgerust met onze originele versterkertechnologie, is het circuit van de eindversterker, inclusief de voeding, volledig onafhankelijk van de aarde en wordt de invloed van minieme spanningsschommelingen en externe grondruis volledig geëlimineerd. Dit circuitontwerp resulteert in een verscheidenheid aan voordelen, waaronder een perfecte symmetrie van pull-pull-werking in de uitgangstrap, het bereiken van een uitstekende S/N-verhouding en een overweldigend expressief vermogen dat het geluid van elk muziekinstrument perfect naar voren brengt.

SYMMETRISCHE CONSTRUCTIE

In navolging van de belichaming van stereoweergave in deze component, heeft de R-N2000A een perfect symmetrische, opvouwbare constructie aangenomen, met de voeding in het midden en de eindversterkerblokken aan beide uiteinden van de hoofdeenheid. Dit geeft de eenheid een ideale gewichtsbalans en onderdrukt nadelige effecten tussen kanalen voor buitengewone kanaalscheiding. Het resultaat is een opmerkelijk zuivere weergave van elk deel van het geluid – precies zoals het is.

SCHITTERENDE VU-METERS

De elegante niveaumeters doen sterk denken aan het nostalgische tijdperk van Hi-Fi, en signaleren tegelijkertijd de terugkeer van pure Hi-Fi voor de veeleisende liefhebber van vandaag. De niveaumeters geven de dynamiek en puls van de muziek visueel weer en geven een warm gevoel door hun zacht verlichte LED’s. Bovendien is de onderkant van het voorpaneel voorzien van een briljant, high-definition organisch LED-display dat de inhoud laat zien die wordt afgespeeld.

HDMI ARC-TERMINAL

Krijg echt hifi-geluid op je tv. De R-N2000A is compatibel met HDMI ARC (Audio Return Channel), waardoor u met slechts één kabel verbinding kunt maken met uw tv. uitstekende geluidskwaliteit.

USB DAC-FUNCTIE

Er is gekozen voor een stabiele transmissiemethode door middel van asynchrone transmissie. Bovendien is er een ultraprecieze speciale kristalklok geïnstalleerd om de signaalnauwkeurigheid te verbeteren. Het ondersteunt ook DSD 11,2 MHz native afspelen en 384 kHz afspelen, zodat u kunt genieten van geluid van uitzonderlijk hoge kwaliteit dat volledig profiteert van audiobronnen met hoge resolutie.

SPECIFICATIES van de Yamaha R-N2000A – Zwart – Stereo Netwerk Receiver

R-N2000A
Network section File Format MP3, WMA, MPEG-4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD
Wi-Fi Yes
Bluetooth Yes (SBC / AAC)
AirPlay Yes
Maximum Power (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD, for Europe) 190 W + 190 W
Maximum Power(8 ohms, 1 kHz, 10% THD) 120 W + 120 W
Rated Output Power [20-20 kHz 0.07 % THD] 90 W+90 W (8 ohms) 145 W + 145 W (4 ohms)
High Dynamic Power/Channel (8/6/4/2 ohms) 100 / 130 / 185 / 215 W
Frequency Response 5-100 kHz +0/-3 dB, 20-20 kH +0,-0.3 dB (Pure Direct ON)
Signal-to-Noise Ratio (CD) 110 dB (Pure Direct ON)
Audio In / Out Phono, CD, line1, line2
Digital Input Optical1, Optical2, Coaxial
Phono Input Yes
USB Input USB DAC (USB B-type)
Ethernet Yes
Headphone Out Yes
Subwoofer Out Yes
Control (Trigger) Out Yes
FM 50dB Quieting Sensitivity (IHF, 1 kHz, 100% Mod., Mono) 3 µV (20.8 dBf)
FM Signal-to-Noise Ratio (Mono/Stereo) 69 dB / 67 dB
Pure Direct Yes
ToP-ART Yes
Standby Power Consumption 0.1 W (Network standby on/ Wi-Fi connection 1.8 W)
Dimensions (W x H x D) 435 x 157 x 473 ( with antenna up: 435 x 233 x 473)+ 17-1/8″ x 6-1/8″ x 18-5/8″ (with antenna up: 17-1/8″ x 9-1/8″ x 18-5/8″)
Weight 22.1 kg; 48.7 lbs

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle Yamaha hifi bekijken.

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yamaha R-N2000A – Zwart – Stereo Netwerk Receiver” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven