Promo

Yamaha RX-A2A – Zwart – AV-Receiver – Surround Versterker – 7.2

939,00

RX-A2A – 7.2-kanaals AVENTAGE met  7 HDMI™-ingangen en 1 uitgangen, de nieuwste QCS407. De RX-A2A biedt realistische geluids- en videoweergave waarmee je thuis helemaal opgaat in je favoriete films. Kijken, luisteren of gamen verandert in een meeslepende ervaring.

Beschikbaarheid: Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*
Artikelnummer: 4957812660617 Categorieën: , Tags: , , ,

Yamaha RX-A2A – Zwart – AV-Receiver – Surround Versterker – 7.2

Over de Yamaha RX-A2A – Zwart – AV-Receiver – Surround Versterker – 7.2:

Het krachtige design van de A2A is speciaal afgestemd op stabiel en superieur geluid. Deze indrukwekkende AV-receiver geeft je home cinema professioneel beeld en geluid.

ADEMBENEMEND GELUID

Dolby Atmos® met Height Virtualizer*

Plaatst je in het midden van de actie door geluidseffecten op verschillende punten in de ruimte te positioneren, ook boven je. *Deze functie is beschikbaar via een toekomstige update.

High slew rate amplifier

Reageert op snelle veranderingen van het ingangsniveau voor een exacte en stabiele signaaloverdracht.

Zuiver geluid

Anti Resonance Technology (A.R.T.) bestaat uit een vijfde voetje in het midden van de unit en zorgt voor extra stabiliteit die externe vibraties tegengaat voor glashelder, zuiver geluid.

FILMS EN GAMES ZOALS NOOIT TEVOREN

4K/120 Hz*

Ondersteunt een hogere vernieuwingsfrequentie voor een vloeiendere en realistischere kijkervaring.

HDR10+*

Biedt dieper contrast en realistischere beelden om de intentie van de maker zo getrouw mogelijk weer te geven.

Speciale gamingfuncties (ALLM, VRR, QMS, QFT)*

Zorgt voor naadloze bewegingen en overgangen om je prestaties te verbeteren.

Meerdere HDMI-ingangen met de nieuwste technologie*

Meerdere HDMI-ingangen die allemaal de nieuwste HDMI-technologie ondersteunen, zodat de nieuwste gamingconsoles allemaal kunnen worden aangesloten.

*Deze functies zijn beschikbaar via een toekomstige update.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

MusicCast-app

Ontdek de kracht van Multiroom Audio, krijg toegang tot je bronnen en streamingapparaten en bedien je AV-receiver – allemaal via je smartphone.

Spraakbediening

Geschikt voor Alexa en de Google Assistent, zodat je AV-receiver altijd tot je beschikking staat. Met AirPlay 2 kun je je muziek via je Apple iOS-apparaat streamen met Siri-spraakbediening. *Beschikbaarheid varieert per regio.

AV Setup Guide-app

Biedt deskundige ondersteuning bij het installeren, het aansluiten van kabels en het configureren van allerlei andere instellingen

ONTWORPEN VOOR JOUW RUIMTE

YPAO™ R.S.C/Multi-Point

Kalibreert het geluid speciaal voor jouw situatie door de akoestiek van de ruimte te analyseren en de specifieke eigenschappen van de luidsprekers te meten. Daarnaast optimaliseert deze functie de geluidsparameters voor maximale prestaties met CINEMA DSP, Dolby Atmos® en DTS:X®.

Compatibel met draadloze achterluidspreker

Biedt de vrijheid om de achterluidsprekers draadloos te plaatsen als je interieur hierom vraagt.

Dynamisch en aantrekkelijk design

Audio Features van de Yamaha RX-A4A – Zwart – AV-Receiver – Surround Versterker

 

PHONO

Deze AV-receiver heeft een speciale phono-ingang waarop je een platenspeler kunt aansluiten om ook van je vinylcollectie te kunnen genieten.Een combinatie van degelijk Yamaha-vakmanschap en geavanceerd design. Elk element is zorgvuldig vervaardigd om deze AV-receiver de perfecte looks en geluidsprestaties te geven voor jouw specifieke ruimte.

Dolby Atmos® met Height Virtualizer*

Voor gebruikers die geen plafond- of naar boven gerichte luidsprekers in hun systeem hebben, simuleert Dolby Atmos met Height Virtualization Technology de Atmos-ervaring met voorwaarts gerichte drivers. Configureer maximaal vijf luidsprekers om het effect van twee plafondluidsprekers na te bootsen of gebruik alle zeven kanalen om het krachtige effect van vier bovenluidsprekers te simuleren.

Voel elke dimensie met Dolby Atmos. Geniet van een 5.1-surroundsoundsysteem en twee extra bovenluidsprekers of twee Dolby Atmos-hoogteluidsprekers voor dramatische geluidseffecten van boven waarin je helemaal opgaat – inclusief Dolby Surround-upmixer voor oudere content.

*Deze functie is beschikbaar via een toekomstige update.

DTS:X®

Meeslepende DTS:X-audioformattering plaatst geluid waar het normaal zou klinken in een ruimte, zodat je levensechte, multidimensionale audio krijgt. De geïntegreerde Spatial Remapping Engine van DTS Neural:X™ maakt al je favoriete films meeslepender en realistischer.

CINEMA DSP 3D voor films, muziek en games

Deze unieke Yamaha-technologie voor het creëren van geluidsvelden is ontwikkeld door data van gemeten geluidsvelden te combineren met digitale signaalverwerking. Yamaha heeft data van geluidsvelden in allerlei beroemde concertzalen en muziekclubs over de hele wereld verzameld en daar de eigen uitgebreide ervaring met het ontwerpen van concertzalen, PA-systemen en mixen op losgelaten. Door deze enorme hoeveelheid informatie te digitaliseren en en verwerken op speciale LSI-apparaten, wordt de ruimtelijkheid van concertzalen en muziekclubs effectief bij je thuis gereproduceerd. Ga helemaal op in het verbluffende realisme van je films en ontdek een wereld van indrukwekkend bioscoopgeluid.

Compressed Music Enhancer

Als muziek wordt gecodeerd in een digitaal gecomprimeerd formaat zoals mp3, heeft dit negatieve gevolgen voor de frequentierespons. Maar de klankverbetering voor gecomprimeerde digitale muziek (Compressed Music Enhancer) maakt gebruik van geavanceerde digitale signaalverwerking op basis van exclusieve algoritmes om te herstellen wat verloren is gegaan. Zo klinkt muziek altijd klinkt zoals die is bedoeld.

Voordeel van een hoge slew-rate

Dit zorgt voor een exacte signaaloverdracht en is daardoor met name geschikt voor Hi-Res-audiosignalen. In het algemeen hebben versterkers met een hoge slew-rate een instabiele signaaloverdracht, maar het nieuwe, door Yamaha ontworpen circuit zorgt dat de signaaloverdracht stabiel blijft.

Anti Resonance Technology Wedge

De Anti Resonance Technology (A.R.T.) Wedge is een vijfde voetje midden op de onderkant van de unit. Dit voetje zorgt ervoor dat trillingen van de voeding, transistors en heatsinks worden gedempt, net als trillingen die mogelijk worden veroorzaakt door het geluid uit de luidsprekers. Dit alles resulteert in een bijzonder dynamische en uiterst nauwkeurige geluidsweergave.

HDR10+*

HDR10+ geeft niet alleen per scène (of zelfs per frame) het dynamische bereik (het bereik van licht tot donker) van videocontent weer, maar behoudt daarnaast met behulp van een kleine hoeveelheid metagegevens de scènekenmerken tussen licht en donker, zodat er geen belangrijke details verloren gaan. Zo worden de beelden realistischer gereproduceerd op de manier die de maker heeft bedoeld. *Deze functie is beschikbaar via een toekomstige update.

4K/120 Hz*

4K/120 Hz maakt ultrasnelle bewegende UHD-beelden mogelijk die helder en haarscherp zijn, wat ideaal is voor geavanceerde games, sport en actiefilms.

*Deze functie is beschikbaar via een toekomstige update.

Speciale gamingfunctie (ALLM, VRR, QMS, QFT)*

Uitgebreide gaming- en mediafuncties zorgen voor vloeiende bewegingen en naadloze overgangen bij games, films en video. ALLM (Auto Low Latency Mode) selecteert automatisch de ideale latentie-instelling voor vloeiende, ononderbroken beelden en interactiviteit zonder haperingen. VRR (Variable Refresh Rate) vermindert of voorkomt haperingen, schokken en frame tearing voor een soepele en gedetailleerde weergave van games. QMS (Quick Media Switching) voor films en video elimineert vertragingen die kunnen leiden tot lege frames voordat content wordt weergegeven. QFT (Quick Frame Transport) vermindert de latentie voor vloeiendere games zonder haperingen en realtime interactieve VR.

*Deze functie is beschikbaar via een toekomstige update.

YPAO™-R.S.C. (Reflected Sound Control)

YPAO™-R.S.C. (Reflected Sound Control) analyseert de akoestiek van de ruimte met behulp van de meegeleverde YPAO™-microfoon om zo je systeem af te stemmen voor het perfecte geluid in jouw specifieke ruimte. R.S.C. corrigeert vroege reflecties voor surround sound van studiokwaliteit. YPAO 3D optimaliseert automatisch de geluidsparameters die de effectiviteit van het 3D-geluidsveld maximaliseren bij CINEMA DSP HD3 en ook Dolby Atmos®, DTS:X®. 64-bits zeer nauwkeurige EQ-berekeningen zorgen voor de meest natuurlijke akoestiek.

Compatibel met draadloze achterluidspreker

Combineer deze AV-receiver met de MusicCast 50 of MusicCast 20 draadloze streamingluidspreker en geniet van het verbluffende comfort van een thuisbioscoop met draadloze surround sound. Bovendien krijg je sensationeel, realistisch geluid uit een nette installatie zonder allerlei kabels. Verander je woonkamer moeiteloos in een speciale entertainmentomgeving waar je volledig kunt opgaan in films en muziek.

Dynamisch en aantrekkelijk design

De aandacht die Yamaha aan details besteedt en het pure vakmanschap resulteren in visuele schoonheid en akoestische perfectie.

De constructie van de onberispelijke behuizing zorgt voor optimale stabiliteit. De schitterende vormgeving benadrukt het unieke van AVENTAGE en de toonaangevende akoestische prestaties.

De nieuwe look van AVENTAGE combineert traditie met met het beste en nieuwste in geavanceerd design.

Programmeerbare scèneknoppen voor nummers en zenders

Er zijn vier scèneknoppen, die je kunt programmeren voor verschillende ingangen of voor een geluidsveldprogramma, Music Enhancer, HDMI-uitgang en meer. De ingangen kunnen worden ingesteld op specifieke bronnen, zoals een FM- of internetradiozender, een zender op een streamingservice, een usb-apparaat of een nummer op een pc of NAS (netwerk). Wanneer je ze hebt ingesteld, druk je op een van deze knoppen op de hoofdunit of de afstandsbediening om de receiver in te schakelen en de gewenste muziek te luisteren. De knoppen kunnen op elk moment opnieuw worden ingesteld.

Eenvoudige bediening met MusicCast-app

Gebruik je smartphone of tablet samen met de MusicCast Controller-app om de AVR te bedienen en snel en eenvoudig instellingen te wijzigen. Dezelfde Controller-app fungeert als afstandsbediening voor al je MusicCast-compatibele apparaten en biedt alle instellingen voor Multiroom Audio.

Spraakbediening (Alexa, Google Assistent)

Handmatige of spraakbediening – aan jou de keuze. Gebruik de intuïtieve bediening voor één bepaald MusicCast-product of bedien met Alexa of de Google Assistent alle systemen samen en hoor hoe je huis tot leven komt.

*De beschikbaarheid van spraakbediening via Amazon Alexa en de Google Assistent verschilt per regio.

*Voor het geven van spraakopdrachten is een apparaat van derden vereist.

7-kanaals/100 W

Specificaties van de Yamaha RX-A2A – Zwart – AV-Receiver – Surround Versterker

Amplifier Section Channel 7.2
Rated Output Power (1kHz, 1ch driven) 125 W (8 ohms, 0.9% THD)
Rated Output Power (20Hz-20kHz, 2ch driven) 100 W (8 ohms, 0.06% THD)
Maximum Effective Output Power (1kHz, 1ch driven) 150 W (8 ohms, 10% THD)
High Slew Rate Amplifier Yes
Surround Sound Processing Surround:AI N/A
CINEMA DSP Yes
DSP Programs 17
Dialog Level Adjustment Yes
Virtual Presence Speaker Yes
Virtual Surround Back Speaker Yes
Dialogue Lift Yes
SILENT CINEMA / Virtual CINEMA DSP Yes
Dolby Atmos Yes
Dolby Atmos Height Virturalizer Yes (via future update)
Dolby TrueHD Yes
Dolby Digital Plus Yes
Dolby Surround Yes
DTS:X Yes
DTS-HD Master Audio Yes
Audio Features File Format MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: up to 48 kHz / 16-bit, ALAC: up to 96 kHz / 24-bit, FLAC: up to 384 kHz / 24-bit, WAV / AIFF: up to 384 kHz / 32-bit, DSD: up to 11.2 MHz
Pure Direct Yes
Compressed Music Enhancer Yes
High-resolution Music Enhancer N/A
YPAO multi-point measurement Yes
YPAO Volume Yes
Adaptive DRC (Dynamic Range Control) Yes
Initial Volume & Maximum Volume Setting Yes
A.R.T. Wedge Yes
Bi-amp capability Yes
Audio Delay Yes (0-500 ms)
DA Converter 384 kHz / 32-bit BB PCM5102A
Video Features HDMI eARC Yes
HDMI Audio Return Channel Yes
HDMI Pass-through 8K60B, 4K120AB (via future update)*HDMI 1-3
HDMI Up-scaling Yes up to 4K
HDMI Up-conversion N/A
Dolby Vision Yes
HDR 10+ Yes (via future update)
VRR/ALLM/QMS/QFT Yes (via future update)
Video adjustment N/A
Connectivity MusicCast Surround Yes
HDMI Input/Output 7 / 1
HDMI CEC Yes
USB Input Yes
Network Port Yes
Wi-Fi Yes (2.4 / 5 GHz)
AirPlay 2 Yes
Bluetooth Yes (SBC / AAC)
Front AV Input USB
Digital Audio Input/Output: Optical 1 / 0
Digital Audio Input/Output: Coaxial 1 / 0
Analog Audio Input/Output 4 / 0
Phono Input Yes
XLR Terminal N/A
Component Video Input/Output N/A
Composite Video Input/Output N/A
Preout 2.2-ch
Headphone Output 1
Tuner Section FM/AM Tuner Yes (Availability varies by region.)
DAB Tuner Yes (Availability varies by region.)
User Interface On-screen display Graphical User Interface
SCENE Yes (8 sets)
App Control Yes (iPhone / iPad / Android phone / tablet)
Web Browser Control Yes
Remote Control Unit Yes
Zone Control Zone 2 Audio Output Preout
Zone 3 Audio Output N/A
Zone 4 Audio Output N/A
Powered Zone Zone 2
Zone Video Output N/A
Zone B Output N/A
Zone GUI N/A
RS-232C Interface N/A
+12V Trigger Output 1
Remote (IR) Input/Output 1 / 1
Party Mode Yes
General Standby Power Consumption (IR only) 0.1 W
Auto Power Standby Yes
ECO mode Yes
Dimensions (W x H x D) 435 W x 171 H x 372 D mm (with antenna up:435 W x 245 H x 372 D mm)17-1/8″W x 6-3/4″H x 14-5/8″D (with antenna up:17-1/8″W x 9-5/8″H x 14-5/8″D)
Weight 10.2 kg; 22.5 lbs.
MusicCast compatibel

ja

Merk

Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yamaha RX-A2A – Zwart – AV-Receiver – Surround Versterker – 7.2” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven