Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes – Earphones – Oortelefoons

(1 klantbeoordeling)

159,00

Van een studiosessie van je favoriete artiest tot de beste plek bij een liveconcert, je hoort elk detail met overtuigend realisme. Deze uitzonderlijke oortelefoon combineert de akoestische en elektronische innovaties van Yamaha om de geluidstechnische beperkingen van een compacte behuizing te overwinnen.

 

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes – Earphones – Oortelefoons

Over de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes – Earphones – Oortelefoons:

Volledig draadloze oortelefoon met Clear Voice Capture, Ambient Sound en Listening Care.

 • Yamaha True Sound: uitzonderlijk realistisch, gedetailleerd en helder
 • Listening Care intelligente equalizing voor vol geluid op lagere volumes
 • Glasheldere oproepen dankzij geavanceerd microfoonontwerp en Qualcomm cVc (Clear Voice Capture)
 • Ambient Sound: je kiest zelf of je je bewust wilt blijven van je omgeving
 • Water- en zweetbestendig volgens IPX5 – ideaal voor sporten en slechte weersomstandigheden
 • Stabiele draadloze verbinding dankzij Qualcomm® TrueWireless™ Mirroring
 • Lange gebruiksduur: totale accuduur tot wel 30 uur (8,5 uur + 21,5 uur)

Geluid in Stijl

Hoogwaardig geluid en originele Yamaha-technologie komen samen in de comfortabele, compleet nieuwe TW-E5B volledig draadloze oortelefoon.

Yamaha TW-E5B - Draadloze Oortjes - Earphones - Oortelefoons

True Sound van de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes

Van een studiosessie van je favoriete artiest tot de beste plek bij een liveconcert, je hoort elk detail met overtuigend realisme. Deze uitzonderlijke oortelefoon combineert de akoestische en elektronische innovaties van Yamaha om de geluidstechnische beperkingen van een compacte behuizing te overwinnen.

Niemand weet meer van geluid dan Yamaha. Als ‘s werelds toonaangevende fabrikant van muziekinstrumenten en audioapparatuur, bevindt Yamaha zich in de unieke positie om elk geluid te laten klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. Geluid dat een ongelofelijk gedetailleerd en nauwkeurig timbre in elke noot laat horen. Geluid, beleefd door het ontroerende contrast tussen rust en beweging. Geluid dat een gevoel voor sfeer oproept – alsof je er zelf bij bent. Van muziek en films tot meeslepende games, er schuilt een reden achter elk geluid. Hoog tijd om True Sound te ontdekken.

Yamaha TW-E5B - Draadloze Oortjes - Earphones - Oortelefoons

Tonal Balance

Elk oor hoort de wereld anders. Yamaha geeft geluid weer zoals de artiest het heeft bedoeld. Reproductie van sonische elementen op de juiste toonhoogte, zoals zang, instrumenten, dialogen op tv en geluidseffecten, vereist passie en precisie. Yamaha bereikt dit door toonbalans, het verrijken van harmonieën en het herscheppen van muzikaliteit. Hierdoor hoor je geluid dat je nog nooit eerder hebt gehoord.

Dynamics

In wezen is muziek een verbinding van het ene geluid met het andere. Ze vormen frasen, met rustpauzes erin voor verschillende uitdrukkingen van kracht en verfijning. Yamaha streeft naar dynamiek in geluid om rust en beweging te laten contrasteren. Het gaat niet alleen om krachtig geluid – ook in rust ligt schoonheid verborgen.

Sound Image van de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes

De meest geliefde composities en uitvoeringen geven je het gevoel alsof je erbij bent, op de eerste rij bij een live concert of op de beste plaats in een theater. Yamaha benadert ruimtelijke expressie met nuance en precisie, en reproduceert het klankbeeld nauwkeurig, niet alleen om de positie van een instrument of artiest over te brengen, maar ook de beweging erachter.

De Technologie van True Sound

Het samenspel van akoestiek en elektronica is een uniek hoogstandje van Yamaha, dat uitblinkt in alles wat met geluid en muziek te maken heeft, van het maken van muziekinstrumenten tot professionele audioapparatuur. Ontdek hier de talloze unieke technologieën die True Sound ondersteunen, evenals de geluidcreërende filosofie erachter.

Kom Dichterbij

Voel de spanning in je favoriete muziek en films. Je hoort geluiden waarvan je niet eens wist dat je ze bestonden. Yamaha’s aanpak van toonbalans brengt nieuwe geluiden tot leven. Achtergrondkoren, gitaarharmonieën, een jazzmusicus die ademhaalt voor de volgende noot. Voel de dynamiek tussen de noten en proef de sfeer alsof je er zelf bij bent.

Verrassend Design van de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes

Hoor hoe de legendarische audio-engineering van Yamaha tot leven komt. De driver, oordopjes, luchtstroom en akoestische ruimte in de oortelefoon zijn nauwkeurig geoptimaliseerd voor een uitzonderlijk dynamisch, evenwichtig en ruimtelijk geluid.

Superieure Pasvorm, Superieur Geluid

Geweldig geluid en comfort beginnen bij een goede pasvorm. De originele, gewelfde structuur van Yamaha vormt zich ergonomisch naar je oor voor optimale afdichting met ultiem geluid en een stevige pasvorm.

Levenslange Liefde voor Muziek

Een passie voor muziek met zorg voor je gehoor – het perfecte duet voor een leven lang luisterplezier. Maar hoe weersta je de neiging om het volume hoger te zetten? Hier volgen wat tips.

Levenslang Genieten van Muziek

Vanaf het prille begin heeft Yamaha harten in vervoering gebracht en levens verrijkt met muziek en geluid. En dit willen we blijven doen. Met onze aanpak voor een gezond gehoor willen we luisteraars bewust maken van de risico’s van gehoorschade en hen voorlichten hoe ze verantwoord van muziek kunnen genieten.

Het Risico van Gehoorverlies Neemt Toe

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) meldt dat circa de helft van alle 12- tot 35-jarigen risico loopt op gehoorverlies. Er is een direct verband aangetoond tussen langdurige luistersessies en blootstelling aan een hoog volume via hoofd- en oortelefoons.

Over het Geluidsvolume van Muziek

Continu naar harde muziek luisteren is natuurlijk slecht voor je gehoor. Daarom zijn er trends binnen de audiobranche om het geluidsniveau bij de bron te verlagen, bijvoorbeeld met hoofdtelefoons, oortelefoons, muziekspelers enzovoorts. Vooral in Europa komen er steeds meer internationale normen om het maximale geluidsdrukniveau te beperken tot maximaal 100 dB. Daarbij kunnen er tijdens live optredens, concerten en evenementen beperkingen gelden wat betreft het geluidsniveau, waarmee wereldwijd wordt geprobeerd het gehoor van mensen te beschermen tegen te hoge geluidsvolumes.

Inzicht in Dagelijkse Geluidsniveaus

Inzicht in dagelijkse geluidsniveaus is van essentieel belang om te begrijpen hoe geluid via hoofd- en oortelefoons bij je binnenkomt. Een niveau hoger dan 100 dB vormt een belasting voor ons gehoor en bij 130 dB is het luid genoeg om ons gehoor te beschadigen.

Optimale Niveaus en Luistertijd

Voor een goede gezondheid van je gehoor houd je tijdens het luisteren rekening met zowel het geluidsniveau als de totale luistertijd. Hoe vaker je naar muziek luistert, hoe lager het volume hoort te zijn. Het onderstaande schema kan dienen als richtlijn, maar is geen medisch advies.

Geef Je Oren Tijd om te Rusten

Je oren raken vermoeid van dagelijkse geluiden. En niet alleen van het geluid van muziek. Stilte is belangrijk, vooral als je gehoor wordt blootgesteld aan lawaaierige omgevingen. In dit soort situaties kan het dragen van oortjes een oplossing zijn. Deze houden geluidsfrequenties die voor gehoorschade kunnen zorgen tegen en laten minder schadelijke omgevingsgeluiden door.

Wees Voorzichtig met Volume

In situaties met veel omgevingsgeluid is het verleidelijk om het volume van je muziek op te schroeven tot een onveilig niveau. En vaak heb je dat zelf niet eens in de gaten. Controleer tijdens het luisteren naar muziek daarom regelmatig hoe hard je muziek eigenlijk staat.

Kies Oor- en Hoofdtelefoons Die Niet Belastend Zijn voor Je Gehoor

Dankzij de unieke Listening Care-functie in de oor- en hoofdtelefoons van Yamaha kun je genieten van een rijke geluidskwaliteit, zelfs op een laag volume. Vanwege de speciale gevoeligheid van het menselijk oor zijn lage en hoge tonen op lage volumes minder goed te horen. Om deze frequenties beter te horen heb je wellicht onbewust de neiging om het geluidsniveau gevaarlijk hoog te zetten. Listening Care bewaakt het geluidsniveau en zorgt voor een optimale correctie van de hoge en lage frequenties die moeilijk hoorbaar zijn, waarbij de originele geluidsbalans behouden blijft. Dit resulteert in buitengewoon natuurlijk geluid dat een prettige luisterervaring biedt zonder je oren te vermoeien.

Een Leven Lang Genieten van een Goed Geluid

Onze liefde voor muziek komt op verschillende manieren tot uiting. We luisteren naar muziek door oor- en hoofdtelefoons, we gaan naar live concerten en bespelen zelf instrumenten. Toch besteden we vaak weinig aandacht aan ons gehoor, dat deze muziek moet opvangen, en de belangrijke rol die ons gehoor in ons leven speelt. Terwijl jij helemaal opgaat in je muziek, ontstaat het risico dat je te lang naar harde muziek luistert. Door smartphones en draadloze oortjes waarmee je makkelijk van muziek kunt genieten, bevind je je al snel in een gevaarlijke luisteromgeving zonder je daarvan bewust te zijn. Maar hoe kun je een leven lang optimaal genieten van muziek en een hoogwaardig geluid zonder te stoppen met luisteren of harde muziek helemaal te vermijden?

Yamaha is nauw betrokken bij geluid en muziek. Daarom verheug ik me op de handige tips over het gebruik van luisterapparatuur in een veilige omgeving en het uitgebreide productassortiment dat het bedrijf aan gebruikers biedt om hun muziekervaring af te stemmen op een gezond gehoor.

Listening Care van de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes

Voor het menselijk gehoor zorgt een verlaging van het volume ervoor dat bepaalde frequenties minder goed worden waargenomen. Listening Care past op intelligente manier de EQ aan voor een vol geluid, zelfs op lagere volumes.

Betere Spraakoproepen van de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes

Laat je stem duidelijk horen. De uniek ontworpen microfoon zorgt in combinatie met Qualcomm® cVc™-technologie (Clear Voice Capture) voor uitstekende onderdrukking van omgevingsgeluid en echo voor een glasheldere spraakkwaliteit bij oproepen.

Ambient Sound

Blijf je bewust van je omgeving, zelfs als je naar muziek luistert.*1

Gaming Modus

Verminder de vertraging tussen geluid en video als je filmpjes kijkt of games speelt.*2

Blijf Verbonden

Qualcomm® TrueWireless™ Mirroring en role swapping-functionaliteit zorgen voor een stabiele draadloze Bluetooth®-verbinding bij vrijwel elke bron en zorgen daarnaast voor energiebesparing.

Yamaha TW-E5B - Draadloze Oortjes - Earphones - Oortelefoons

Specificaties van de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes – Earphones – Oortelefoons

General Features

 • Driver: Dynamic / 7.0 mm
 • Frequency response: 20 Hz – 20 kHz
 • Waterproof Rating: IPX5
 • Weight: 6.5 g (either L or R)
 • Microphone: Yes

Bluetooth® van de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes

 • Bluetooth® Version: Bluetooth® V5.2
 • Supported Profiles: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
 • Supported Codecs: SBC, AAC, Qualcomm® aptX™ Adaptive

Battery van de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes

 • Playback time: Up to 30 hrs (Approx. 8.5 h*1 + 21.5 h*2)
 • Playback time with 10min charge: Approx. 1 h
 • Talk Time: Up to 6.5 hrs
 • Charging Time: Earbuds : Approx. 1.5 h, Charging Case : Approx. 2.5 h

Listening Care

Yes

Ambient Sound

Yes

Gaming Mode van de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes

Yes

Active Noise Cancelling

No

Listening Optimizer

No

Voice Assistance van de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes

Yes (Siri® / Google Asisstant)

App

Yes (Headphone Control)

Accessories van de Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes

 • USB Power Cable: Yes (30 cm, type A to C)
 • Eartips: XS / S / M / L

Yamaha TW-E5B - Draadloze Oortjes - Earphones - Oortelefoons

Yamaha TW-E5B - Draadloze Oortjes - Earphones - Oortelefoons

Yamaha TW-E5B - Draadloze Oortjes - Earphones - Oortelefoons

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle oortjes bekijken.

Een alternatief bekijken.

Merk

Kleur

Blauw

1 beoordeling voor Yamaha TW-E5B – Blauw – Draadloze Oortjes – Earphones – Oortelefoons

 1. MrsEllie

  Bij het uitpakken, viel het prachtig doosje direct op. De oordopjes komen wat groot over, maar zitten erg lekker. De oordopjes zijn gemakkelijk te koppelen, hier is geen handleiding voor nodig. Het geluid is erg mooi wat eruit komt. Batterij gaat erg lang mee en het is snel opgeladen! De oordopjes zijn gemakkelijk te bedienen. Handsfree gesprekken voeren gaat ook goed, microfoon werkt perfect! Al met al, hele fijne oordopjes, goed geluid, lange accuduur.

Een beoordeling toevoegen
Winkelwagen
Scroll naar boven