Yamaha YH-E700A – Zwart – Draadloze Hoofdtelefoon – Over-Ear

(8 klantbeoordelingen)

399,00

Listening Optimizer gebruikt een microfoon in het oor om de afdichting en luchtlekkage van verschillend gevormde oren om de 20 seconden te meten. De afgespeelde audio wordt in real time geoptimaliseerd om het verschil tussen de bron en de feitelijke luistersituatie te corrigeren.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*
Artikelnummer: 4957812659802 Categorieën: , Tags: , ,

Yamaha YH-E700A – Zwart – Draadloze Hoofdtelefoon – Over-Ear

Over de Yamaha YH-E700A – Zwart – Draadloze Hoofdtelefoon – Over-Ear:

Een hoofdtelefoon die zich aanpast aan jou en de omgeving

Dankzij onze unieke technologie bieden we de enige hoofdtelefoons en oortelefoons aan die zich écht aanpassen aan jou en je omgeving.

Listening Optimizer van de Yamaha YH-E700A – Zwart – Draadloze Hoofdtelefoon

Interne microfoons meten continu je gehoorgang en luistersituatie, zodat je zuiver referentiegeluid ontvangt voor de ultieme luisterervaring.

De grootte en vorm van ons hoofd en onze oren bepalen hoe we geluiden uit een hoofdtelefoon of oortelefoon zullen horen.  Listening Optimizer van Yamaha gebruikt een microfoon in het oor om de afdichting en luchtlekkage van verschillend gevormde oren om de 20 seconden te meten.  De afgespeelde audio wordt in real time geoptimaliseerd om het verschil tussen de bron en de feitelijke luistersituatie te corrigeren en zo geluid weer te geven dat is afgestemd op de individuele luisteraar.

Advanced Active Noise Cancelling van de Yamaha YH-E700A – Zwart – Draadloze Hoofdtelefoon

De unieke noise cancelling-technologie van Yamaha verstoort nooit de geluidsbron, maar elimineert alleen ongewenst geluid om een zuiver audiosignaal te bieden.

Active Noise Cancellation staat erom bekend dat lage frequenties verloren kunnen gaan bij het afspelen van muziek.  Advanced ANC is gebaseerd op een nieuwe benadering waarbij omgevingsgeluid wordt onderdrukt zonder enige verwerking toe te passen op het muzieksignaal.

Microfoons in het oor registreren de gecombineerde signalen van de muziek en het omgevingsgeluid, waarna deze signalen worden gescheiden en apart worden verwerkt.  Dit wordt mogelijk gemaakt door een nieuw, uniek algoritme waarmee beide signalen worden geïsoleerd.

Nadat het signaal door de interne microfoon is geregistreerd, wordt het omgevingsgeluid geanalyseerd en wordt berekend wat er uit het muzieksignaal moet worden verwijderd.  Dit betekent dat er geen onnodige verwerking van het muzieksignaal plaatsvindt en de muziekweergave zuiver blijft.

Dichterbij maar niet luider

Listening Care optimaliseert audiofrequenties op een intelligente manier voor langdurig verantwoord luisteren.

Listening Care optimaliseert de volumebalans op basis van een statische (vaste) volume-instelling op je apparaat.  Maar dingen zoals het volume van de content en het dynamische bereik en het opnamevolume van de muziek variëren, net als het volume van het achtergrondgeluid.  Dit kan leiden tot volumewijzigingen op het apparaat.  Met name als er veel achtergrondgeluid is, kan het wenselijk zijn om het volume te verhogen.

Listening Care op de EP-E70/YH-E700/YH-L700 gebruikt een real time, adaptieve aanpak op basis van de geluidsgegevens van de laatste 5 seconden.  Hiermee wordt om de 0,7 milliseconden het gemiddelde volumeniveau berekend.  De correctie die op een 4-bands EQ wordt toegepast, is adaptief in overeenstemming met het gemiddelde volumeniveau. Daardoor is de optimalisatie aanzienlijk nauwkeuriger en wordt deze doorlopend aangepast aan het volume van de content. Bovendien worden de correctieparameters langzaam toegepast tijdens een periode om een natuurlijk effect te creëren.  Je luisterervaring wordt aangepast aan de muziek en je omgeving, zodat je volledig gepersonaliseerd geluid ontvangt – alleen voor jou.

Ambient Sound

Als je met een hoofdtelefoon of oortelefoon luistert, dan sluit je je af van de buitenwereld om helemaal op te gaan in muziek of audio.  Maar daardoor kun je belangrijke geluiden missen, zoals de sirene van een ambulance, een toeterende auto of aankondigingen in het openbaar vervoer.  Zulke geluiden kunnen cruciaal zijn om ongelukken te voorkomen of te zorgen dat je op tijd op je bestemming aankomt.

De Ambient Sound-functie van Yamaha gebruikt de ingebouwde microfoon om deze externe geluiden te registreren en ze op de achtergrond weer te geven terwijl je je audio beluistert, zodat je jezelf volledig bewust blijft van je omgeving.

App van de Yamaha YH-E700A – Zwart – Draadloze Hoofdtelefoon

De Headphones Controller-app van Yamaha biedt je controle over meer dan alleen muziek.  Geniet van de beste prestaties, ons systeem is klaar eveneens voor future updates.  Het is jouw muziek, jouw hoofdtelefoon, en nu ook jouw geluid.

Ingang

De ingang kan ook worden gebruikt wanneer de voeding is uitgeschakeld. Daardoor kun je Advanced Active Noise Cancelling gebruiken tijdens een vlucht.

Batterij van de Yamaha YH-E700A – Zwart – Draadloze Hoofdtelefoon

 • Gebruikstijd*: max. 35 uur
 • Oplaadtijd: ca. 3,5 uur

*Advanced Noise Canceling AAN

Draai- / Vouwbaar

Een vouwbare hoofdtelefoon is nog beter draagbaar en aanzienlijk kleiner: de perfecte reisgenoot.

Spraakassistent / Handsfree

Ondersteunt activering* van spraakfunctionaliteit van bijvoorbeeld Siri® en Google Assistant (je kunt deze eenvoudig activeren via de aanraakgevoelige bedieningstoets).  Voer basishandelingen uit voor het luisteren naar muziek, vraag informatie over nummers of het laatste nieuws op en voer eenvoudig diverse functies uit via spraakbediening.  Er is ook handsfree functionaliteit voor oproepen.

*De ondersteuning is afhankelijk van de specificaties van het verbonden apparaat en varieert per regio.

Accessoires van de Yamaha YH-E700A – Zwart – Draadloze Hoofdtelefoon

 • Usb-voedingskabel (50 cm; type A-naar-C)
 • Stereokabel met 3,5mm-ministekker
 • Vluchtadapter
 • Draagtas

Overview van de Yamaha YH-E700A – Zwart – Draadloze Hoofdtelefoon

 • Listening care: ja
 • Ambient sound: ja
 • Active noise cancelling: ja, advanced
 • Listening optimizer: ja
 • 3D sound field: –
 • Headphones controller app: ja
 • Call function: ja
 • Voice assistance (Siri® / Google Assistant): ja
 • Continuous playback time: Approx. 35h (ADVANCED ANC=ON)

Yamaha YH-E700A - Draadloze Hoofdtelefoon - Over-Ear

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Een alternatief bekijken.

Merk

Kleur

Zwart

8 beoordelingen voor Yamaha YH-E700A – Zwart – Draadloze Hoofdtelefoon – Over-Ear

 1. Ann_vdv

  De Yamaha YH-E700A hoofdtelefoon wordt geleverd incl. een mooie opbergdoos om deze mee te nemen op verplaatsing. Hierdoor kan je de hoofdtelefoon netjes opbergen zonder kans op beschadigingen. De oorschelpen zijn draaibaar waardoor de hoofdtelefoon redelijk compact kan worden opgeborgen.

  Bij het uitpakken van de hoofdtelefoon viel mij direct de kwaliteit van het materiaal op. De hoofdtelefoon is stevig maar heeft toch een mooi design. Hij zit ook heel erg comfortabel. Het koppelen aan de verschillende apparaten is ook een fluitje van een cent. In het begin is het even zoeken waar welk bedieningsknopje staat maar ook dat heb je snel onder de knie.

  Ik wou de hoofdtelefoon o.a. gebruiken om tijdens wandelingen buiten naar muziek te kunnen luisteren maar persoonlijk vind ik hem hiervoor, desondanks dat hij erg comfortabel zit, wel wat aan de grote kant. Ik moet hier wel bij opmerken dat ik voor buitenshuis compacte in-ear ‘oordopjes’ gewoon ben, dus dit kan mogelijks voor een vertekend beeld zorgen wat betreft de grootte van de hoofdtelefoon.

  Over de geluidskwaliteit van de Yamaha YH-E700A hoofdtelefoon ben ik zeer positief verrast. Het geluid is heel erg zuiver waardoor je nog meer van je muziek kunt genieten. Je wordt er als het ware volledig in meegezogen wat de muziekervaring wel echt naar een hoger niveau tilt.

  Wat betreft de Active Noice-Cancelling heb ik een dubbel gevoel. Geluiden worden effectief merkbaar gefilterd maar niet 100% gecanceld. Ik heb regelmatig nood om mij volledig af te sluiten van alle prikkels en had gehoopt dat deze hoofdtelefoon de uitkomst hiervoor zou bieden. Helaas komen er toch nog best wel wat, weliswaar gedempte, geluiden door de ACN door.

  Conclusie:
  De YH-E700A is een prima hoofdtelefoon als je vooral op zoek bent naar een optimale muziekbeleving. Ben je echter op zoek naar een hoofdtelefoon die echt alle geluiden cancelt dan denk ik dat de YH-E700A hoofdtelefoon niet 100% aansluit op de verwachtingen.

 2. IneCloosen

  Na ontvangst van mijn hoofdtelefoon ben ik dadelijk aan het testen gegaan in verschillende omgevingen. De doos/verpakking zag er luxueus uit met een handig stappenplan om je product snel en correct te gebruiken. Koppeling en gebruik is logisch en super simpel! Op 10 sec klaar voor gebruik, en vanaf dan optimaal genieten. De batterijduur is gigantisch, aangenaam verrast over hoe lang deze mee gaat. Ook krijg je een subtiele melding wanneer je batterij niveau laag is, zo heb je tijd genoeg om deze op te laden voor je volgende gebruik. In lawaaierige omgevingen (school/station) worden vervelende omgevingsgeluiden gefilterd, zo kan je blijven genieten van je muziekervaring. Volledig noise cancelling zou ik deze niet noemen (persoonlijke ervaring met een bose hoofdtelefoon) maar ik vond het net aangenaam dat je niet volledig afgesloten bent van de wereld. De hoofdtelefoon is enorm comfortabel om te dragen, past optimaal en je voelt amper dat je deze draagt. Ook om mee te nemen is deze compact en goed beschermd in de bijgeleverde case. Naar mijn mening doet de Yamaha YH-E700A wat hij belooft, “feel true sound”, dit vond ik vooral optimaal bij het kijken naar een film! Nadelen: – niet 100% noise cancelling, wel duidelijke filtering omgevingsgeluiden – bij koppeling aan smartphone moet je wisselen op de hoofdtelefoon zelf om je oproep te beantwoorden Voordelen: – draagcomfort optimaal – batterijduur +++ – snel/makkelijk te koppelen aan verschillende apparaten – compact in gebruik

 3. davidpiet

  Goede allround hoofdtelefoon!
  De geluidskwaliteit is goed en boven mijn verwachting.
  Ik kan erg goed onderscheid maken met de Lagen, midden en hoge tonen.
  Het nadeel is iets te veel bass bij sommige nummers waardoor het geluid van de Bass het nummer overstemt. de koptelefoon ook te gebruiken als gaming headset.
  Bij de Xbox Series S/X is het momenteel nog niet mogelijk om de headset te kopellen met bluetooth. Door de koptelefoon aan te sluiten met de audio jack kabel op de controller is dit wel mogelijk. Dit werkt erg goed en klinkt fantastisch!

 4. MarcVDB

  De koptelefoon werd geleverd in een mooie doos met daarin een mooie case. Erg handig! In eerste instantie vond ik geen handleiding, maar de koptelefoon werkt vrij inituitief. Hij zit fijn over mijn oren en de hoofdband voelt ook zacht aan: het klemt niet. Het product voelt degelijk en mijn verwachting is dat deze koptelefoon lang mee zal gaan: time will tell… Het geluid is helder en mooi. Ik heb dit getest op PC en telefoon. Je kan geen instellingen aanpassen maar de hoeveelheid bas en hoge tonen voelen goed aan. De rechterkant heeft volume omhoog en omlaag en de powerknop. Er zit een functieknop die ik nog niet echt gebruik. Deze is om muziek te pauzeren, maar ik merk dat ik dat vaak op het apparaat zelf doe. Wat wel handig is: De muziek pauzeert bij het bellen. Het is jammer dat een mute knop op de koptelefoon mist! De linkerkant heeft de knop om het geluid aan te passen. In de normale stand laat deze koptelefoon al weinig geluid door. Noise-cancelling maakt dat er nog minder geluid door komt. Ambient Sound is erg handig al je alsnog wat omgevingsgeluid wil laten doorkomen. Vooral handig als je deze koptelefoon ooit in het verkeer zou gebruiken. De batterij gaat vrij lang mee. Bij het opstarten, of kort drukken op de powerknop, hoor je hoe lang deze mee gaat. Na ongeveer 30 uur gebruik gaf hij aan dat de batterij bijna op was.

 5. sdekrey

  Deze noise canceling headphone is precies wat ik ervan verwacht had! Ik ben er superblij mee!! Allereerst vind ik het geluid geweldig! Bij de muziek is het zo mooi en intens! Als ik bel dan hoor ik het ook goed en ook degene die ik aan de telefoon heb ervaart een goed geluid.
  Als ik aan het bellen ben, heb ik echt het gevoel dat ik alleen ben met die persoon. Zeker op een drukke kantoortuin waar ik weer in werk, is dat erg prettig. En als ik niet aan het bellen ben, dan heb een heerlijk muziekje op! Ik merk dan mensen me meer met rust laten en ik me echt beter kan focussen op mijn werk, omdat de omgevingsgeluiden beduidend minder zijn.
  Daarnaast vind ik ook de prijs van de Yamaha koptelefoon erg fijn, waarbij de prijs/kwaliteit echt geweldig is!
  Daarnaast heb ik een klein hoofd. Dus ik was bang dat hij te groot zou zijn, maar hij is goed op (kleine) maat te maken waardoor de pasvorm ook goed is.
  1 minpunt is dat als hij op Bluetooth staat en er is geen geluid, dat er een minimale ruis te horen is. Maar aan de andere kant is dat ook prettig, omdat je dan weet dat er wel connectie is met je apparaat.
  De case waarin hij geleverd wordt, is mooi en praktisch. Daarbij geeft het een luxe uitstraling

 6. Sarah De Roeck

  Ik ben normaal geen voorstander van ‘draadloze’ hoofdtelefoons, maar deze hoofdtelefoon is echt super.
  Getest door het hele gezin en zelfs door de kinderen als zeer goed bevonden.
  De levensduur van de ‘batterij’ van de hoofdtelefoon is meer dan voldoende. Gezellig in de zetel zitten en wat muziek luisteren en daarna de hoofdtelefoon op om opnieuw wat muziek te luisteren tijdens het grasmaaien .. het lukt wonderwel.
  Mijn man heeft deze ook als zeer aangenaam ervaren bij het beluisteren van een luisterboek. Langere tijd met de hoofdtelefoon op je hoofd stoort niet, hoewel het toch geen lichtgewicht is.
  Wat er ook fijn aan is, is dat je de hoofdtelefoon netjes kan opbergen en opvouwen in het bijgeleverde doosje. Zelfs ik, die niet zo handig is, kan de hoofdtelefoon opvouwen en terug in het doosje plaatsen.
  We hebben nog wel wat testjes te doen, maar we zijn al enthousiast.

 7. Tara

  Toen we de koptelefoon uitpakten waren we verbaasd over de kwaliteit, hij is ontzettend licht, maar toch ook robuust. Bij het opzetten, bleek hij ook makkelijk aanpasbaar en heel prettig op je hoofd te zitten. Je oren worden goed afgesloten en nergens zit iets wat zou kunnen irriteren. Het was even zoeken naar de knopjes als hij op je hoofd staat en waar ze voor dienen, maar dat is ook eigenlijk heel simpel, verder bedien je hem toch via de telefoon. Je koppelt hem heel gemakkelijk via je telefoon en hierna koppelen ze vrijwel gelijk alle volgende keren. Dan het geluid, wow we zijn onder de indruk, prachtig geluid, goede bass en heldere klanken. De koptelefoon is gelijk niet meer af gegaan. Ook voor podcasts is het geluid ideaal. Kortom een echte aanrader, wij zijn er super blij mee, en er zal regelmatig wel gedoe zijn over wie hem nu mag gebruiken!

 8. sabina

  Hele fijne koptelefoon als je slechthorende bent . Muziek is duidelijk en goed hoorbaar . Bellen klinkt ook heel goed en de noise is echt fantastisch ik hoor niks meer van bijgeluiden waardoor ik echt goed de muziek kan horen . Het uiterlijk is mooie en sluit goed aan over je over . Niet te zwaar en makkelijk en snel op te laden . Hij verteld je ook hoeveel batterij je nog hebt wat ook echt prettig is . Je kan hem ook gebruiken met een snoer in je telefoon . Maar ik vind de draadloos beter luisteren . Ik gebruik hem vaak voor muziek tijdens koken of als andere tv kijkt en ik ook iets wil kijken op de tablet .

Een beoordeling toevoegen
Winkelwagen
Scroll naar boven