Promo

Audiolab 6000N Play – Zilver – Draadloze Audio Streaming Speler

395,00

Met DTS Play-Fi®-technologie kan muziek via het draadloze netwerk in hoge resolutie worden gestreamd, en indien gewenst kan het systeem eenvoudig worden uitgebreid tot een systeem in meerdere kamers. Je kan streamen vanaf elke bron op het draadloze netwerk, smartphones, tablets, pc’s, NAS drives inclusief.

Uitverkocht

Audiolab 6000N Play – Zilver – Draadloze Audio Streaming Speler

Over de Audiolab 6000N Play – Zilver – Draadloze Audio Streaming Speler:

De Audiolab 6000N Play is een draadloze audio streaming player, het nieuwste lid van de Audiolab 6000-familie.

Met DTS Play-Fi®-technologie kan muziek via het draadloze netwerk in hoge resolutie worden gestreamd, en indien gewenst kan het systeem eenvoudig worden uitgebreid tot een systeem in meerdere kamers. Je kan streamen vanaf elke bron op het draadloze netwerk, smartphones, tablets, pc’s, NAS drives inclusief.

Technologie van de Audiolab 6000N Play – Zilver – Draadloze Audio Streaming Speler

De 6000N Play is de ideale manier om hoogwaardige draadloze audio streaming toe te voegen aan elk audiosysteem voor thuis.

De 6000N Play combineert de veelzijdigheid van het draadloze DTS Play-Fi audioplatform met de knowhow van Audiolab in een geweldige wifi-streamingoplossing die eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Gebruikers kunnen streamen vanaf elke bron op hun draadloze netwerk, dus vanaf smartphones, tablets en pc’s, maar ook vanaf NAS drives en muziekservers, door de dual-band / Wi-Fi dual-antenne van de 6000N Play. Het systeem maakt ook draadloos verbinding met andere apparaten die Play-Fi aan boord hebben, waardoor een volledig gesynchroniseerde opstelling doorheen meerdere kamers mogelijk is.

De 6000N Play biedt toegang tot streamingdiensten zoals Spotify, Tidal, HDtracks, Deezer, Qobuz, Amazon Music, Napster, TuneIn, iHeartRadio en SiriusXM, om er maar een paar te noemen. Gebruikers kunnen er tevens voor kiezen om door een gids te bladeren met duizenden radiostations en podcasts, of om te streamen vanaf een home media server met DLNA-compatibiliteit. De 6000N Play is geschikt voor hi-res audio en kan gegevens ontvangen tot een resolutie van 24 bit/192 kHz via Wi-Fi – ruim boven de cd-kwaliteit – zonder transcodering of downsampling.

De 6000N Play is uitgerust met een hoogwaardige DAC (digitaal-naar-analoog-converter) die gebruik maakt van dezelfde ES9018 Sabre32 Reference-chip die we terugvinden in de Audiolab 6000A geïntegreerde versterker. De 32-bits HyperStream-architectuur van ESS Technology en de Time Domain Jitter Eliminator die gekoppeld werden aan de circuits van Audiolab zelf staan garant voor ultra lage ruis en een hoog dynamisch bereik. Het circuitontwerp is verder ook geïnspireerd op Audiolab’s 6000CDT cd speler, met dezelfde geïsoleerde voeding met een zeer efficiënte ringkerntransformator voor optimale signaalzuiverheid.

De DAC stage zorgt ervoor dat de 6000N Play met elk audiosysteem kan worden gebruikt. Je sluit de analoge RCA-uitgangen eenvoudig aan op een gewone versterker of op een paar actieve luidsprekers. Je kan ook een digitale feed (optisch of coaxiaal) voorzien die rechtstreeks naar een externe DAC gaat, of een versterker met digitale ingangen zoals de 6000A van Audiolab. Het spreekt voor zich dat de 6000A een ideale partner is voor de 6000N Play. Als deze twee componenten digitaal gekoppeld worden zorgt een optische of coaxiale kabel voor de overbrenging van het audiosignaal, terwijl een meegeleverde USB-besturingskabel het mogelijk maakt om het 6000A-volume via de Play-Fi-app te regelen.

Direct Streaming van de Audiolab 6000N Play – Zilver – Draadloze Audio Streaming Speler

De 6000N Play wordt geconfigureerd en bediend via de Play-Fi-app, beschikbaar voor iOS-, Android- en Kindle Fire-telefoons en -tablets, Apple- en Android-smartwatches en Windows-pc’s. Het toestel kan ook rechtstreeks Spotify streamen via Spotify Connect en is DLNA- en UPnP-compatibel. Er zitten weinig bedieningselementen op het apparaat zelf, enkel de stand-byknop en een set van zes ‘preset’-knoppen. Deze presets werken precies zoals die op een DAB- of FM-tuner: selecteer eenvoudig een internetradiostation of een afspeellijst van een compatibele streamingdienst en sla deze op als een voorinstelling voor snelle toegang, zonder dat je de app hoeft te gebruiken.

De eenvoudige bediening, gekoppeld aan de veelzijdigheid van Play-Fi, zijn de zaken die de 6000N Play aantrekkelijk maken. Voor sommigen is het de perfecte manier om muziek te streamen van bijvoorbeeld Spotify, Tidal en Deezer, met de extra functionaliteit van Play-Fi daarbij, inclusief multi-room-audio. Voor anderen is het gewoon de beste manier om radio aan hun hifi-systeem toe te voegen, met de enorme keuze aan zenders die via internet beschikbaar zijn.

Wireless Streaming Technology

DTS Play-Fi is premium wireless audio voor het ganse huis, tegenwoordig verkrijgbaar bij min of meer elk gerenommeerd merk. Stream je favoriete content vanaf elk apparaat dat je hebt, met verbluffende geluidskwaliteit als resultaat.

Alle DTS Play-Fi-producten zijn “interoperabel”, zodat u voor iedere ruimte een luidspreker uit kan kiezen en er zeker van bent dat ze allemaal samen zullen zorgen voor een prachtige muziekbeleving.

Whole Home Audio, Nu Makkelijk Gemaakt

DTS Play-Fi stuurt audio van mobiele apparaten naar luidsprekers door het hele huis met behulp van gepatenteerde streaming-, synchronisatie- en authenticatietechnologie.

Eindelijk Keuzevrijheid

DTS Play-Fi-producten zijn compatibel, ongeacht het merk. Je krijgt dus heel wat opties om je huis aan te passen, voor een eenvoudige en elegante luisterervaring.

DTS Play-Fi biedt een ongeëvenaarde selectie aan audioproducten voor thuis. Van compacte luidsprekers op batterijen tot krachtige soundbars, gebouwd door de meest gerenommeerde audiomerken in de sector. Dus geen compromissen meer voor wat betreft stijl of smaak om tot een hoogwaardige draadloze audio-oplossing te komen.

Werkt met Ieder Apparaat dat Je Hebt

DTS Play-Fi is speciaal gebouwd voor smartphones, tablets en pc’s, omdat min of meer iedereen beschikt over die apparaten. Daarom werd er gebruiksvriendelijke software ontwikkeld voor Android, iOS, Kindle Fires en Windows. Streaming via Spotify Connect wordt ook ondersteund.

Specificaties van de Audiolab 6000N Play – Zilver – Draadloze Audio Streaming Speler

 • Digital Output Level: 500 +/- 50mVpp
 • Output Impedance: 75Ω
 • Maximum Resolution: 192kHz/24bit
 • Digital Output: 1 x coaxial , 1 x optical
 • Variable Output Voltage: 0 – 2.1V
 • DAC: ES9018K2M
 • Frequency Response: +/-0.5dB(20Hz-20kHz,ref.1kHz)
 • Total Harmonic Distortion (THD): <0.003% (1kHz @0dBFS , BW=20-20kHz)
 • Signal-to-noise Ratio (S/N): >115dB(A-weighted)
 • Analogue Output Impedance: 100Ω
 • Standby Power Consumption: <0.5W
 • Requirements (depending on region):
  • 220V—240V~50/60Hz
  • 100V—120V~50/60Hz
 • Dimensions (LxHxW): 445 x 80 x 330mm. including feet, terminals and controls
 • Net Weight: 4.9kg

Audiolab 6000N Play - Draadloze Audio Streaming Speler

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Een alternatief bekijken.

Kleur

Zilver

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Audiolab 6000N Play – Zilver – Draadloze Audio Streaming Speler” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven