Tangent Radio Tre – Walnoot Veneer – Streaming Luidspreker

349,00

Ontdek deze heerlijke internetradio met Spotify-integratie, Bluetooth-connectiviteit en nog veel meer. Ervaar uitzonderlijke geluidskwaliteit met een apparaat gemaakt van MDF. Mis deze opwindende combinatie van technologie en design niet

Beschikbaarheid: Voorradig

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Tangent Radio Tre – Walnoot Veneer – Streaming Luidspreker

Over de Tangent Radio Tre – Walnoot Veneer- Streaming Luidspreker:

Ontdek deze heerlijke internetradio met Spotify-integratie, Bluetooth-connectiviteit en nog veel meer. Ervaar uitzonderlijke geluidskwaliteit met een apparaat gemaakt van MDF. Mis deze opwindende combinatie van technologie en design niet

Hoge kwaliteit audio uit elke bron

Het nieuwe compacte alles-in-één-systeem Radio Tre van Tangent combineert alle mogelijke muziekbronnen met een geluidskwaliteit die zijn omvang te boven gaat. Dit wordt bereikt door twee naar voren gerichte luidsprekerunits met volledig bereik die via twee royale baspoorten op het achterpaneel vuren. Deze produceren een diepe en nauwkeurige bas en zorgen voor indrukwekkende allround prestaties, zelfs in grote kamers. Verdere geluidsverbetering is ook mogelijk via een aantal equalizer-presets, zodat u het geluid kunt afstemmen op het gewenste muziekgenre.

Internet, DAB+ of FM-radio

De Radio Tre voldoet aan alle radioluisteraars door FM-, DAB / DAB+-platforms aan te bieden naast de mogelijkheid om toegang te krijgen tot vele duizenden radiostations over de hele wereld dankzij de internetradiofunctie via een Wi-Fi-verbinding.

Spotify, Bluetooth en meer

Tangent Radio Tre beschikt over talrijke draadloze technologieën voor toegang tot muziek, waaronder Spotify connect, Bluetooth voor connectiviteit vanaf een smartphone of tablet en Wi-Fi voor toegang tot muziek vanaf USB-bronnen.

Gemakkelijk en handig in gebruik, de Tangent Radio Tre

Het grote kleurendisplay op het voorpaneel geeft duidelijke informatie over het huidige muzieknummer en de bediening van het systeem. Er wordt ook een afstandsbediening meegeleverd voor een gemakkelijke volledige bediening van de vele functies en muziekbronnen, of u kunt rechtstreeks vanaf smartphones en tablets bedienen met behulp van de bijbehorende app, waar u eenvoudig voorkeurzenders kunt instellen, van bron kunt wisselen, radiozenders en nog veel meer.

• FM/DAB/DAB+
• Internetradio
• USB-audio (host)
• App
• Spotify Connect
• Bluetooth

Technische specificaties van de Tangent Radio Tre – Walnoot Veneer – Streaming Luidspreker

Tuner FM, Internet, DAB, DAB+
Input Bluetooth, 3.5 mm AUX (Mini Jack)
Output Headphone Out
Speaker 3″
System 2-way
Remote Yes
Antenne Fast Teleskopantenne
Standby <1W (EUP 2013)
Power DC 15V/1.5A – 100-240V EU
Weight 3.0 / 2.0 kg
Product 28 x 18 x 14 cm
Carton 37.5 x 22.5 x 18.8 cm

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle Streaming apparaten van Tangent bekijken.

Merk

Kleur

Bruin

Winkelwagen
Scroll naar boven