Technics SU-R1 – Netwerk-Audio Speler en Voorversterker – Reference Class – Zilver

7000,00

Technics Reference Class

Minimaliseert ruis en bereikt maximale stilte, bouwt voort op digitale bron reproductie technologie en kennis die door de jaren heen vergaard is.

Levering 1 - 2 weken.*

✔️ 8 weken bedenktijd!*
✔️ Klantenbeoordeling: 4,9/5!
✔️ Levering door onze chauffeurs!
✔️ Voorradig en voor 16 u. besteld? Vanavond nog geleverd!*

Technics SU-R1 – Netwerk-Audio Speler en Voorversterker – Reference Class – Zilver

Technics Digital Link (Originele Digitale Signaaloverdracht)

Het Technics Digital Link systeem heeft de volumeregeling bij de voorversterker weggehaald: het verstuurt de volume-informatie tegelijkertijd met het audiosignaal naar de eindversterker. Het jitter-reductie circuit in de eindversterker vermindert het effect van jitter op de signaaloverdracht, en voert de volumeregeling vlak voor de PWM converter uit. Deze nieuwe manier van signaaloverdracht, Technics Digital Link, ondersteunt audiosignalen tot 384kHz/32-bit, en voorkomt tegelijkertijd overspraak tussen de kanalen door het signaal voor het L- en R- kanaal apart te verzenden.
Technics Digital Link heeft een optimale versterker-configuratie mogelijk gemaakt die de aantasting van de nauwkeurigheid van de amplitude in de signaaloverdracht tussen de voor- en eindversterker minimaliseert, resulterend in een optimale kanaalscheiding en de perfecte weergave van zwakke signalen.

Digitale Ruis Isolatie Architectuur

De SU-R1 Netwerk Audiospeler ontvangt zijn audiosignalen vanuit diverse digitale bronnen, zoals een NAS, PC, USB geheugenkaarten en digitale interfaces. Omdat veel van de opslagplaatsen voor digitale media zijn ontworpen om te werken met PC’s is een lage ruisvloer, welke erg belangrijk is voor pure audioweergave, niet een van de belangrijke ontwerpeisen.

Gescheiden Analoge / Digitale Voeding

De analoge en digitale circuits hebben ieder een eigen ruisarme R-Core transformator met uitstekende regulatie-karakteristiek (het verschil in de waarde van de wisselspanning tussen een belaste en onbelaste transformator). Bovendien is de voeding geïsoleerd om te voorkomen dat digitale ruis het analoge circuit binnen kan dringen.
*R-core transformer is a trademark of Kitamura Kiden Co., Ltd.

Technics Music App for Smartphones van de Technics SU-R1

Met de Technics Music App kun je comfortabel en eenvoudig, via het scherm van een tablet, een muziekbron kiezen, de afspeelapparatuur selecteren en een playlist maken. Het scherm van de Music App toont alle muziekbestanden die op een DLNA gecertificeerde server, het apparaat waar de App op draait of op een met de muziekspeler verbonden USB-geheugenkaart staan, waardoor je altijd volledig controle hebt over het afspelen. In combinatie met de SE-R1 kun je via de Music App niet alleen het volume en de afspeelfuncties bedienen, maar ook de Bas, Mid en Treble-niveaus aanpassen.

Digitaal Oversampling Filter met Ultra Lage Vervorming

Het digitale oversampling filter maakt gebruik van Technics’ eigen algoritme dat, door gebruik te maken van een digitaal oversampling filter, het ‘image’ verschuift naar een niveau onder -160dB. Hierdoor wordt een warmer en ruimtelijker geluidsbeeld verkregen.

Hoogwaardig Analoog I/O Circuit

Het maakt gebruik van een ruisarme Digitale Ruis Isolatie Architectuur, een nauwkeurige klok-generator en onafhankelijk van elkaar opererende hoogwaardige D/A-converter chips (BurrBrown PCM1792) voor het linker- en het rechterkanaal. De circuits na de D/A converter maken gebruik van niet-magnetische filmweerstanden, Low-ESR film-condensatoren en audiofiele opamps (LME49720) om een volledig gebalanceerde configuratie te maken. Analoge signalen worden zorgvuldig naar een digitaal signaal omgezet door een 192kHz/24-bit A/D Converter (Burr-Brown PCM4220), zodat dezelfde hoge geluidskwaliteit van het volledig digitale systeem ook bereikt kan worden met analoge bronnen.

High-Res Re-Master

Technics heeft een signaalprocessor ontwikkeld die zowel de sample-frequentie als de bitdiepte kan vergroten. De High-Res Re-master converteert audiosignalen naar een resolutie van maximaal 192kHz/32-bits voor een zo natuurgetrouw en expressief mogelijke weergave van de originele muziek.

Specificaties van de Technics SU-R1 – Netwerk-Audio Speler en Voorversterker

Technics_SU-R1_kopen

Dit product bekijken op de website van de fabrikant.

Alle netwerk-audio spelers bekijken.

Merk

Kleur

Zilver

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Technics SU-R1 – Netwerk-Audio Speler en Voorversterker – Reference Class – Zilver” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar boven